Wpis z mikrobloga

Po kilku dniach poszedłem sprawdzić fotopułapkę - nową zabaweczkę. Umieściłem ją przed wejściem do borsuczej jamy. Głupi chłop. Przecież borsuki teraz śpią do wiosny a on tego rzadko spotykanego zwierza chciał nagrać. Śmiechu warte heh.
Dzisiaj zmiana lokalizacji, wybadałem szlak dzikiej zwierzyny i zobaczymy co to będzie. Na razie dwa udane nagrania to kot w nocy przy tej bobrzej jamie i gdzieś w oddali biegnący chłop jakiś (co ciekawe swoją drogą). Niestety #fotopulapka za grosze i jakość trochę kiepska a do tego za późno zaczyna nagrywać.
#przegryw #wies #natura #przyroda #zlodzieje #patologiazewsi #zwierzaczki
P.....k - Po kilku dniach poszedłem sprawdzić fotopułapkę - nową zabaweczkę. Umieścił...

źródło: comment_1642777881kqM84W4ZxYVH5JEIwUGCY6.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
@Saynighte: jakoś trzeba sobie urozmaicać tę wegetację. Nawet jak się okaże, że to słomiany zapał(co się często u mnie zdarza) i o tym zapomnę to zawsze może sobie tam wisieć, aż nie wróci faza na to a materiał będzie się zbierał.
@hpiotrekh: to może za kilka dni bo nie chce mi się teraz iść i ściągać. No i druga sprawa nie ma co się kręcić za często żeby
  • Odpowiedz
@dadas123456789: 8 baterii tych grubszych. Nie jak do pilota. Nie wiem czy to AA czy AAA xd ale kamerka pokazuje stan baterii i od niedzieli dokładnie jedna kreska już spadła. Są trzy. Więc czarno to widzę a niby pół roku czuwania ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz