Aktywne Wpisy
cuks +10
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +8
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
To moje wrażenie czy nagle, Z DNIA NA DZIEN na wykopie pojawił się bardzo wyraźny antyukraiński sentyment?
Mnóstwo, ale to mnóstwo komentarzy antyukraińskich, gdzie tydzień czy dwa temu nic takiego nie było.
@szurszur: No właśnie zastanawiam się co bardziej
@Zielony_Ogr: O tak,
Termin "dezinformacja" pochodzi z języka rosyjskiego - nie wolno o tym zapominać nigdy.
Trzeba być imbecylem totalnym, żeby myśleć jak z powyższych przykładów.
@winstonyczerwonesetki: Wykop to natomiast świetne odzwierciedlenie masowych operacji polit-propagandowych w sferze mediów/wiadomości które przetaczają się przez Polskę.
Idealnie przy wyborach się sprawdza, idealnie w kwestii granicy, wirusa, czy KAŻDEJ innej sprawy.
Komentarz usunięty przez autora
@MarcelFerry:
Akurat zwiększony ruch w momencie kryzysów politycznych na wykopie jest BARDZO na rękę administracji - pozwala to KREOWAĆ wizerunek wykopu jako portalu opiniotwórczego, jednego z naważniejszych w polskim internecie.
Najważniejszych dla ruskich.
Ukraina powinna jak najdłużej być uwikłana w starcie z Rosją. Tego wymaga sprawiedliwość.
Ale mogło zacząć się jeszcze troszę wcześniej.
Czy sam klimat, sami się nakręcają czy są inne kanały którymi takimi treściami nasiakaja.