Pytanie do zadania „Nie zaznasz spokoju”. W jeziorze za Silbach nie ma skrzynki, którą powinienem znaleźć, przeszukałem wszystko, biegałem z telekinezą i nic. Ktoś wie jaki może być powód? Jestem w końcówce 4 rozdziału. #gry #gothic #kronikimyrtany
@xDgg: Spotkałem ten błąd dwa razy u użytkowników i nawet podesłali mi zapis bym sam sprawdził. Pytałem ich czy aby nie mają tej podejrzanej skrzyneczki w EQ, nie sprzedali, lub nie otworzyli i nie sprzedali notatki. Dodatkowo pytałem czy odpowiedni wodospad przeszukują - nie ten pod Wilczym Leżem, tylko ten w następnej kolejności - raczej bliżej Silbach.
Z tego co widzę to u ciebie też występuje ten problem. W tym przypadku trzeba pamiętać, że ta skrzynka nie występuje w grze cały czas - tylko spawnuje się w 4 rozdziale w momencie przyjęcia tego zadania "Nie
@xDgg: Nie, ja jestem zwykłym graczem, który przypadkiem wpadł na kanał discorda Kronik Myrtany, bo miałem innym problem.
Zatrzymał mi się czas w rozgrywce i nie chciał się przesunąć nawet o minutę niezależnie od tego co zrobię ;D Mogłeś spać, i czas się normalnie przestawiał tam na godzinę o której się wstaje - powiedzmy do wieczora to postać wstawała o 19. Ale nie ważne co zrobiłeś później - to ta
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
#gry #gothic #kronikimyrtany
Pytałem ich czy aby nie mają tej podejrzanej skrzyneczki w EQ, nie sprzedali, lub nie otworzyli i nie sprzedali notatki.
Dodatkowo pytałem czy odpowiedni wodospad przeszukują - nie ten pod Wilczym Leżem, tylko ten w następnej kolejności - raczej bliżej Silbach.
Z tego co widzę to u ciebie też występuje ten problem.
W tym przypadku trzeba pamiętać, że ta skrzynka nie występuje w grze cały czas - tylko spawnuje się w 4 rozdziale w momencie przyjęcia tego zadania "Nie
Zatrzymał mi się czas w rozgrywce i nie chciał się przesunąć nawet o minutę niezależnie od tego co zrobię ;D
Mogłeś spać, i czas się normalnie przestawiał tam na godzinę o której się wstaje - powiedzmy do wieczora to postać wstawała o 19.
Ale nie ważne co zrobiłeś później - to ta