Aktywne Wpisy
TfarukBartus +167
Nigdy nie zabrałem nic ze śmietnika aż do dzisiaj (lvl24), poszedłem wyrzucić śmieci a tu się okazało że ktoś wyrzucił 3 kartony gier, jako graczowi szkoda mi gier na płytkach więc zabrałem je ze sobą... W domu moim oczom ukazały gry zwykle, edycję specjalne, edycję kolekcjonerskie, a większość to gry dzieciństwa/nastoletnich lat, stan płyt w większości to 6/6 bądź 5/6 (ciekawe czemu wyrzucił taką kolekcje?), no cóż trzeba zamówić stacje płyt na
sebek1234 +109
Oglądałem sobie hotele na bookingu i w opiniach znalazłem to. Ludzie ciągle mnie zaskakują. XD
#humorobrazkowy #booking #heheszki
#humorobrazkowy #booking #heheszki
Jak wtedy "mieliśmy kryzys" to dzisiaj mamy chyba armagedon. A tymczasem ludzie pytają kiedy znowu zerowe stopy bo WIBOR 3M na poziomie 2,6% ich boli. XD
#nieruchomosci #kredythipoteczny #ekonomia #gospodarka #inflacja #stopyprocentowe
Ludzie nie liczą ile płacą odsetek, dla nich liczy się tylko czy dostaną i starczy na kurnik. To że w odsetkach odda 3 razy kredyt to sprawa drugorzędna.
sam ostatni etap może trwać kilkanaście miesięcy
@Tomus88: pomostowke masz do czasu wpisu do kw. a to juz zalezy od miasta, na #!$%@? mozesz pominac, a w takiej warszawie, gdzie bylo chyba wiekszosc tranzakcji na mieszkania w osatatnim czasie, jest to jakis rok. czyli masz najdrozsze mieszkania, i dlugi okres czekania na wpis ¯_(ツ)_/¯
@srgs: mnie straszyli, że w Szamotułach pod Poznaniem będę czekał ponad pół roku, a wpis dostałem po 1,5msc, ale wiadomo, że to zależy.
@statystyczny_yt: jesli masz oszczędności to jestes kułak i nikomu nie powinno byc cie szkoda. Pewnie jedyne dobre co zrobiłeś, to wlasnie podzieliles sie przez inflacje i podatki, swoimi pieniedzmi z potrzebujacymi (czyt. Poszlo na 500+, 13 i 14 emeryturę, emerytury dla gornikow zmeczonych zapewnianiem ci bezpieczenstwa energetycznego).
Kredyciarze nakręcają gospodarke. Wpompowuja w nia pieniądze, a takie skape pijawy co trzymaja uciulane na koncie to tylko drenują narod z szans, mozliwosci i dobrobytu. Oprocz kredytu, masa kasy idzie jeszcze na wykonczenie, umeblowanie, utrzymanie. To sa poniedze ktore w znacznej mierze ida bezposrednio do pracujacych polakow