Wpis z mikrobloga

Od razu mowie ze jestem świerzakiem w warzone. Cały życie grałem w CS 1.6 i CS GO. Skonczlyem jakies 4 lata temu. Kupiłem konsole xbox i zacząłem pykac w warzone. Bardoz sie staram, ale na padzie jestem j-----m paralitykiem. Gra daje mi zerową radość. Jetem pewien, ze na myszce i klawie graloby mi sie zajebiscie. Bardzo ciekawe mnie jedna rzecz. Czemu w lobby wiekszosc ludzi gra na padzie? Nawet mimo to ze maja przy sobie ikonke PC to i tak graja na padzie xD. Czy tylko ze mna cos jest nie tak ze nie potrafie grac na kotrolerze ?
#warzone
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@bugzer Widze, ze chłopaki wszystkiego Ci nie mówią dlaczego ludzie grają na padach w warzona. Juz Ci mowie. Jest legalny czit ktory nazywa sie cronus. Urządzenie które podpinasz pada do konsoli przez to urządzenie i niweluje ci odrzut broni. Podobno można tam pobawić sie tak ze aim asist dziala jak aimbot.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kot89: 90% broni z mety w ciągu ostatniego roku była pozbawiona odrzutu, a jeśli już to był wertykalny - banalny do opanowania na padzie, więc nie widzę zastosowania dla Cronusa. Legalny czit to aim assist. Ponadto Cronus nie jest w żadnym wypadku legalny - był po prostu niemożliwy do wykrycia, co powoli zaczyna się zmieniać. Prawdziwy problem to soft pokroju engineowning, ale to już bez znaczenia jakiego outputu używasz.
  • Odpowiedz