Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 334
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

no, teraz przyjedzie 20 typa z jakiejś przejażdżki i każdy może w--------c rower do sklepu? No brzmi sensownie, na c--j jakieś drogi ewakuacyjne, przecież rower jest nad tym. XD Stać Cię na rower to sobie kup zapięcie.

@WarmWeather: Mam zamek Kryptonite za 429 złotych, ale c--j mi po nim, jak nie mogę ramy zapiąć do tych stojaków z lat '90, już nie mówiąc o fakcie, że czasem nie włożę opony
El_Duderino - > no, teraz przyjedzie 20 typa z jakiejś przejażdżki i każdy może w----...

źródło: comment_1642431895kCWRz1qgunCr8hP72WlleN.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
i jeszcze plusy dostajesz () 10 lat za popchnięcie, kopnięcie w twarz i ciągnięcie za nogę? Chłopie, za zabójstwo można dostać mniej. Adekwatna kara za takie coś to by było pokrycie kosztów leczenia ochroniarza z ewentualną nawiązką i w przypadku jeżeli to pierwszy wyrok gościa to jakieś minimalne bezwzględne więzienie. Chociaż najlepszym rozwiązaniem byłoby gościa posłać na jakieś leczenie, bo ewidentnie nie panuje nad agresją. Jeżdżąc po polskich
  • Odpowiedz
@El_Duderino aha, czyli jak sklep nie zagwarantował Ci odpowiedniego miejsca dla Twojego typu roweru to możesz iść i w--------c randomowemu pracownikowi który j---e za najniższą krajową? Kupię se F150, będę parkował na 6 miejscach, a jak ktoś mi zwróci uwagę to poskaczę mu po głowie. Możesz również dobrze przypiąć rower do barierki z wózkami zakupowymi. Co za różnica czy przypniesz na zewnątrz (pewnie każdy Cię śledzi od lat abyś tylko na
  • Odpowiedz
aha, czyli jak sklep nie zagwarantował Ci odpowiedniego miejsca dla Twojego typu roweru to możesz iść i w--------c randomowemu pracownikowi który j---e za najniższą krajową?

@WarmWeather: Nie mogę, ale wejdę, bo nie chcę stracić roweru za 5k+.

Ponadto czemu walisz tanimi
  • Odpowiedz
@dabi no grubo. Ciekawe ile za to dostanie. Wszystko poniżej 10 lat bezwzględnego więzienia to będzie żart.

Ty chyba se jaja robisz xD 10 lat za kopa? Jak nie ma uszkodzenia ciała to najwyżej żółta kartka,
  • Odpowiedz