Wpis z mikrobloga

Jak Lewandowski zakończy karierę, to wrócimy do tych czasów, kiedy w całej Polsce podniecano się, że Ireneusz Jeleń strzelił bramkę dla Auxerre, albo Żurawski miał jeden dobry sezon dla Celticu i jakiś chlop w spódnicy powiedział "Żurawski the best" dla korespondenta TVP, który poleciał na mecz z Hibernianem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#mecz
S.....y - Jak Lewandowski zakończy karierę, to wrócimy do tych czasów, kiedy w całej ...

źródło: comment_1642263919L9ZQd8ohdBFlQwUHVVwJnb.jpg

Pobierz
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1erick:

No i przypomniał mi się gracz co to wielkim talentem miał być Kokoszka Adam się nazywał i serie B podbijał.
No i Fojut który zrobił mi nadzieję że będzie graczem premiership :( W wieku 19 lat zadebiutował i koniec...

W ogóle zrobienie wyniku z Portugalią w 2006 z taką nędzą to była
  • Odpowiedz
przecież wypożyczyli go do klubu należącego do tego samego właściciela, żeby nałapał punktów do pozwolenia na pracę

@sobol29: Dlatego ma szanse za pare/parenascie miesiecy wejsc do ligi, ale tez to nie taka prosta sprawa, musi sporo w Belgii grac
  • Odpowiedz
@Pepperek:
Skład niczego sobie #pdk
A tak ogólnie ro byłem z ojcem obok piramidy, przed i po meczu.Po meczu chujki ledwo piątki zbijali. Ale patrząc na tamten sklad to serio wynik jak c--j.
Polska Portugalia 2:1 k---a.
A na ojro g---o. Plus jedyną bramkę dla naas strzelił Roger.a
  • Odpowiedz
  • 0
Co jak co ale fajnie,że mamy niepowtarzalną okazję cieszyć się jego kolejnymi rekordami. 1 taki Lewy na 200lat
  • Odpowiedz