Wpis z mikrobloga

W sumie to chyba racja co przegrywy mówią o wzroście 180cm+
Ostatnio coś mówiłem do różowej, że przegrywy ciągle płaczą o wzrost, że nie mają tych mitycznych 180cm. A ona do mnie - że dla niej facet zaczyna się od 185cm (sama ma 170cm ale no trzeba ubrać szpilki). I dobrze, że na portalach randkowych można filtrować wzrostem (poznaliśmy się na pewnym portalu). Zaskoczyło mnie to, nie powiem.
Ja mam 191cm więc mi to nie robi, ale myślałem, że to tylko mit powielany przez przegrywów, a tu się okazuje że nie... Ciekawe. Przegrywy - zwracam część honoru wam.
#zwiazki #rozowepaski #przegryw #logikarozowychpaskow #blackpill
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SamWieszK0t: no ona mówiła o 185. Kiedyś się spotykałem z dziewczyną 179cm, to jak mnie spotkała to się cieszyła, bo powiedziała, że ze swoimi byłymi na imprezę to tylko w adidasach mogła iść, a ze mną mogła ubrać coś wyższego :)
  • Odpowiedz
@ikimrdbeietocytynal: mnie to zaskakuje. Mięśnie ok, kwadratowa szczęka ok, ale wzrost? Większość facetów jest wyższych, ale żeby potrzeba było o 10, 15, 20cm? Przecież dla takiej dziewczyny 160 to facet 170cm już powinien być "wysoki".
  • Odpowiedz
@SebaD86: Wzrost to potężny boost do atrakcyjności dla mężczyzn, sądzę, że gdyby nie idealny męski wzrost ok. 190 cm to taki Lachowski czy Gandy nie zrobili by aż takiej kariery w modelingu.
  • Odpowiedz
@SebaD86: Btw. kolejny odcinek serialu wzrostak odkryw świat manletów ( ͡° ͜ʖ ͡°). Sam chętnie bym sobie skrócił pałę, żeby mieć te 190 cm i czuć się jak człowiek zamiast być manletem 185 cm.
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Kłamiesz, każda kobieta, w której okolicy pojawi się samiec alfa 190 cm+ z dużą pałą, mordą greckiego bóstwa natychmiast (jeśli będzie miała okazję) zdradzi swojego beciaka zakolaka dobrego misia 178 cm. Tak się dzieje w naturze. Tak było jest i będzie. Ludzie nie różnią się za wiele od innych zwierząt.
  • Odpowiedz