Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@corryand: jakich debat? Ja mówię o tej wrzutce z nowego filmu, no i jeszcze potem dodał że kobiety powinny mieć taką samą odpowiedzialność jak coś odjebią jak mężczyźni, odnośnie typiary która rzeczywiście złamała prawo. Ja naprawdę jestem #!$%@? że po tej całej dramie ani oskarek ani juleczki liczące na fejm nie poniosą konsekwencji
Profil_Internetowy - @corryand: jakich debat? Ja mówię o tej wrzutce z nowego filmu, ...

źródło: comment_1642201917cNZ8lLktWAeqNC6rG2P1Cg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy: ja mowie o dzisiejszej debacie na discordzie z wardega tez o feminizmie bylo, rownosci plci, homoseksualizmie i adopcji dzieci itd
Tez uwazam, ze ta laska co naklamala Konopskiwmu koniecznie powinna zostac pozwana
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy: Ale o co chodzi? Przecież prawdziwy feminizm dąży do równości i tu się zgadzam, że i czyny i oskarżenia powinny być równo traktowane. Tak, łącznie z wiekiem emerytalnym. Tylko, że Sylwek wybiera sobie osoby, które nazywają się feministkami, a niekoniecznie nimi są. Tylko są popularne i budzą skrajne emocje. Jako feminista nie dążyłby do zaostrzeń konfliktów międzypłciowych. Ponadto się uważa za feministę, a co live, to "BO WIECIE, MNIE FEMINISTKI
  • Odpowiedz
  • 0
@philosophy: o to że ja piszę tylko odnośnie tego filmu z którego wrzuciłem screen. Inne wypowiedzi mam w dupie.

Ale jak nie jesteś fałszywy różowy pasek to najpierw posprzatajcie własne podwórko i rozliczcie się z tych "feministek" które chcą dominacji kobiet i śmierci mężczyzn, a dopiero potem zarzucajcie coś komuś. Bo na studiach określałem się jako feminista, wszystkie koleżanki zafascynowane gender i po ponad dekadzie patrząc jak to wygląda to na
  • Odpowiedz
@Profil_Internetowy: Dobra, po tym komentarzu, widzę że nie da się merytorycznie. "Tych" feministek. Co Ty masz za utopijną wizję? Myślisz, że ludzie mają ]poglądy typu, lewo, prawo, centra? Zrobić porządek czyli co dokładnie masz na myśli? To zrób porządek z pedofilami w kościele, facetami, którzy uważają, że kobieta ma służyć mężczyźnie i siedzieć w domu z konfy, fanatykami w Greenpeace. No wszędzie niezależnie od tego, jak sama idea brzmi dobrze czy
  • Odpowiedz
  • 0
@philosophy:

Myślisz, że ludzie mają ]poglądy typu, lewo, prawo, centra?

Nie

To zrób porządek z pedofilami w kościele, facetami, którzy uważają, że kobieta ma służyć mężczyźnie i siedzieć w domu z konfy, fanatykami w Greenpeace

Robię co mogę, nie chodzę, pluję na nich, nie wspieram.

No wszędzie niezależnie od tego, jak sama idea brzmi dobrze czy poprawnie, zdarzają się debile. Kurde, nie znam żadnej feministki, która chce dominacji lub śmierci mężczyzn
  • Odpowiedz