Aktywne Wpisy
teslamodels +123
Mój największy życiowy sukces to brak gówniaków.
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
31 lat zaraz idę spać i bez problemów pośpie do 14.
Żadnego gówniaka nie będę musiał zawieść do szkoły.
Do tego brak kobiety i zbędnego #!$%@?.
Dużo tu osób które chcą być w związku, ale biorąc pod uwagę plusy i minusy przeważają minusy.
Dobra dosyć #!$%@? pora spać bez problemów
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°
czarna-malwa +25
Jprdl. Co za granda.
#bialorus #bekazpisu #tvpis #poufnarozmowa #afera #polityka
A moze nie sa agentami zadnego z imperiow? Moze po prostu sa debilami rzadnymi wladzy.
Jednak EU blokuje im troche robienie tu malej dyktatury, a jednoczesnie boja sie ruskich.
@rzuf22
@janusz00
Ja mam teorię, że oni tak naprawdę nie chcą polexitu tylko chodzi o zrobienie jak największego syfu żeby wyborcy tak się #!$%@? że nie wybiorą ich na trzecią kadencję. Partia, która wygra będzie po nich sprzątać a za 4-8 lat znowu się dostaną. Zrobią ten sam myk co ostatnio.
E: widzę, że to 2018. Jakie to zabawne, że dokładnie te same problemy mamy 3 lata później i dokładnie te same sposoby ich przykrycia przez rząd :/
Przecież w dzisiejszych czasach polityka jest banalnie prosta. Wystarczy pobrać cookies z kilku portali, stworzyć mapę wyborcy i orać.
A myslisz ze podsłuchy z Sowy to od kogo dostali?
@buchowo: Nie no jest, ale powiedzmy sobie szczerze - ich taktyka nie jest dobra. Nie wiem dlaczego jest jakiś mit wielkich strategów z PiSu.
Idzie im nie dobrze, nawet nie średnio, idzie im
@buchowo: NATO i wynikające z tego zobowiązania. No i do pewnego czasu jedność ideologiczna z władzami USA (Trump)
@buchowo: wystarczą wywiady z kaczyńskim i wypowiedzi terleckiego i paru innych, to jest zwykła podwórkowa mafia i banda cwaniaczków, nic poza tym, opozycja to kiła skoro nie potrafi ich pokonać
Oczywiście że zbrojnie by tu nie weszli ale są na własne życzenie.
A sprzęt zamawiamy raczej na oślep, po co nam kolejny rodzaj czołgów?