Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +373
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
inozytol +976
Wyjeżdżam dziś z dzieciakami na krótką wycieczkę, jutro wracamy. No i przyszło do pakowania. Położyłem w salonie na podłodze torbę i powiedziałem im: "Macie 15 minut, żebyście sobie spakowali ciuchy i zabawki. Czegoś zabraknie, to nie będziecie mieć". Zerkam oczywiście i "autoryzuję" to, co wrzucają i gdyby zabrakło czegoś istotnego, to bym zarzucił w eter "a pamiętaliście o.....?".
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
O ile się to różni, gdy ich mama je pakuje na wycieczkę. Biega po
Ja na osiedlu bym znalazł tylu aktorów za butelkę spirytusu za 11zł że bym cały miesiąc mógł dziennie wymieniać całą obsadę. Na samej ławce dziennie siedzi ich od rana z 5 i ciągle się wymieniają i pojawiają się nowi. I tak cały tydzień, święta, deszcz, śnieg, nie ważne, jest alkohol, jest dobry dzionek. Może trzeba zainwestować 1000zł w spirytus, jakiś tytoń, znaleźć miejscówę i robić lajwy, nie trzeba będzie wstawać do roboty bo robota będzie do mnie przychodzić hehe I najlepsze że będę miał dniówki jak wypłatę a aktorzy zadowolą się alkoholem i w ciągu jednego dnia zwróci się wydany 1000zł haha
Coś mi się wydaje, że Smerfik niedługo skończy jak ten Icek od Tucznika. Jego kariera youtubowa się zakończy i zostanie sam bez aktorów, bez pieniędzy i nie będzie umiał znaleźć swojej drogi plus do tego jakieś palenie czy mocniejszy towar i głowa nie wytrzyma. Nie życzę mu tego ale jak się nie ogarnie to będzie źle. Ewentualnie trafi do więzienia gdzie stanie się jeszcze większym patusem i po wyjściu będzie jeszcze gorszy niż teraz.
#papasmerfik
Komentarz usunięty przez autora