Osrarek ze swoim wysrywem jednym i drugim pogrążył zamiast grubego to samego osrarka. Cudowny zwrot tej akcji. Tatuś z mamusią bananowego dzieciaka będą płacić za głupotę synka jak gruby wraz z firmami, agencjami przedstawia mu ładne napisane pozwy, na duże kwoty. Aż osrarek będzie musial odstąpić komuś leasing swojego mercedesa XD Nawet mi go nie żal xD #leksiu #konopsky #wardega #polskiyoutube
@Janek1916: chyba w oczach innych 14 latkow xD Miałem z 20 bab z tindera i z każdą cisnąłem taka gadkę jak ten Leksiu po kilku godzinach znajomości i z 90% się potem ruchałem i jakoś żadna z nich nie twierdziła, że jestem chory czy obleśny. Zreszta po screenach widać, że jemu też w dalszym ciągu odpisywały i same proponowały spotkanie. Teraz jakieś wielkie umoralnianie jak na kółku różańcowym co można pisać
@Ld93: Poprawka chyba k#rw@ w oczach twitterowych julek, białorycerzyków co ich kontakt z dziewczynami ogranicza się co najwyżej do tego, że idą gdzieś na ulicy i odwracają wzrok widzą damskie pośladki oraz innych odpadów umysłowych. To jest normalne i same laski potrafią wysłać naprawdę nie takie rzeczy bez zgody odbiorcy oraz pisać nie takie rzeczy szczególnie po alkoholu.
@Janek1916: chyba w oczach innych 14 latkow xD Miałem z 20 bab z tindera i z każdą cisnąłem taka gadkę jak ten Leksiu po kilku godzinach znajomości i z 90% się potem ruchałem i jakoś żadna z nich nie twierdziła, że jestem chory czy obleśny. Zreszta po screenach widać, że jemu też w dalszym ciągu odpisywały i same proponowały spotkanie. Teraz jakieś wielkie umoralnianie jak na kółku różańcowym co można pisać
Nawet mi go nie żal xD
#leksiu #konopsky #wardega #polskiyoutube