Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +52
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +708
Nie będę narazie kontynuował tagu. Nie widzę w tym sensu, a przez to, że poległem nie czuję że nawet powinienem. Niestety. Rzucę to gówno, ale narazie jestem w trakcie czytania książki ,,Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" i gdy ją przeczytam do końca poinformuję co mi to dało.
W każdym razie potem będę potrzebował czasu i energii, by to wszystko przemyśleć, a potem wrócę do tego tagu i może będę wstanie pomóc innym, gdy sam się z tym uporam.
Zawołam wszystkich za jakiś czas i poinformuję co dalej.
Obiecuję, że rzucę, bo zauważyłem faktyczne korzyści z rzucenia i jestem na siebie zły, że do tego wróciłem, ale dzięki tej książce jak do tej pory rozumiem dlaczego to było skazane na porażkę i jak się wpędziłem znowu w nałóg.
Ciekawa rzecz. Póki nie skończę czytać mam nie rzucać. Zaufam w tej kwestii autorowi i powiem co dalej z tego wynikło.
#rzucaniepalenia #papierosy
Jak chcesz się znaleźć na tej liście to zaplusuj pierwszy wpis 1/365 #dnibezdymu
@skawina @gardina @Sylvath @DosKapp4 @misiu-kolorowy @Wisimita @haabero @Lesrley @slonio121 @GG99 @MinusZero @SzemranyInkub @Meh6969 @AnakinSkyworker @Adrian9876 @hodakhodak @chadverstappen @Argony @Kazadum @Hunter94 @matispidi @Shagal
Wiem co zrobiłem źle i teraz nie będę znów dawał pustych obietnic i napiszę dopiero gdy minie jakiś czas bez fajka.
Nie ukrywałem tego. Zobacz trzeci wpis
Komentarz usunięty przez autora