Wpis z mikrobloga

#dnibezdymu

Nie będę narazie kontynuował tagu. Nie widzę w tym sensu, a przez to, że poległem nie czuję że nawet powinienem. Niestety. Rzucę to gówno, ale narazie jestem w trakcie czytania książki ,,Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" i gdy ją przeczytam do końca poinformuję co mi to dało.
W każdym razie potem będę potrzebował czasu i energii, by to wszystko przemyśleć, a potem wrócę do tego tagu i może będę wstanie pomóc innym, gdy sam się z tym uporam.
Zawołam wszystkich za jakiś czas i poinformuję co dalej.
Obiecuję, że rzucę, bo zauważyłem faktyczne korzyści z rzucenia i jestem na siebie zły, że do tego wróciłem, ale dzięki tej książce jak do tej pory rozumiem dlaczego to było skazane na porażkę i jak się wpędziłem znowu w nałóg.
Ciekawa rzecz. Póki nie skończę czytać mam nie rzucać. Zaufam w tej kwestii autorowi i powiem co dalej z tego wynikło.

#rzucaniepalenia #papierosy
Pobierz Garztam - #dnibezdymu

Nie będę narazie kontynuował tagu. Nie widzę w tym sensu, a ...
źródło: comment_1641681306Y0FgEUTm3YZYH7Et3m34w5.jpg
  • 14
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Garztam: rzuciłem fajki 17 lat temu na ostatnim roku studiów, paliłem półtorej paczki dziennie. Jak zaczynałem przygodę z fajkami to Golden Americany kosztowały niecałe 2 zł, a później Camele setki light 3,20 zł. Bardzo pomogły mi gumy do żucia, zwykłe orbit miętowe. Trzymam kciuki.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@GG99: ja nie paliłem miesiąc i wróciłem do tego, a padłem na trzecim dniu i prowadziłem ten tag dla innych, ale nie widzę w tym sensu.
Wiem co zrobiłem źle i teraz nie będę znów dawał pustych obietnic i napiszę dopiero gdy minie jakiś czas bez fajka.
Nie ukrywałem tego. Zobacz trzeci wpis