Aktywne Wpisy

heksengerg +139
źródło: temp_file2661997639002703291
Pobierz
mirko_anonim +48
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową
Oszczędzam i inwestuję od dokładnie dwóch lat. Nie są to duże kwoty, to dokładnie 1000 zł miesięcznie. Strategia jest prosta, kupuj bez względu na wahania rynków to i tak wszystko się uśredni.
Podzieliłem to na cztery części po 25% na:
-poduszkę finansową

Przez ostatnie kilka lat używałem Google Suit i rozwijałem aplikacje w Google App Script. Konto Google umożliwiało bezproblemowe hostowanie webowych aplikacji. Teraz instytucja w której pracuję przechodzi na Office 365. Co tam zastępuje Google App Script? Czy trzeba coś kupować ekstra aby hostować aplikacje? (jak Azure).
Co do hostowania aplikacji integrujących się z O365 poprzez Graph API to Azure. Jak firma ma O365 to ma też dostęp do AppRegistrations w Azure Active Directory żeby zarejestrować aplikację, ale sama aplilacja może być hostowana gdzie indziej: AWS/GCP. Ogólnie szeroki temat więc jak masz jakieś bardziej szczegółowe pytania w tym zakresie to pisz PW. Mam trochę expa w