Wpis z mikrobloga

@CrazyxDriver: to bardzo nieprzemyślany gazet przez twórców bo w tym volvo co mam nie da się nie mieć mapy na desce rozdzielczej, nawet w bieda wersji ona jest na wyposazeniu, więc dokładając nawigacje z dlc mam dwie dublujące się mapy
@estenten: chciałbym mieć tylko nawigację + maksymalne oddalenie mapy na desce rozdzielczej i wyłączyć doradcę drogowego, ale widocznie tak się nie da.

Twórcy myślą tylko jakby tu z
  • Odpowiedz
@noerror: masz jakiś stary smartfon? Możesz go wykorzystać na gps z oddaloną max mapą. Jest jakaś aplikacja co daję możliwość połączenia się z grą i przedstawianiem info, zegarów lub właśnie gpsu. Nigdy się w to nie bawiłem, ale wiem że do dzisiaj ludzie z tego korzystają. Poszukaj coś w stylu ,,ets 2 mapa gps w telefonie". Nie ma innej możliwości.
  • Odpowiedz
@noerror: jeszcze odnośnie dojenia. Tak robią dlc, bo na tym zarabiają. Wszystko jest możliwe jak i również wszystkie znane i skryte życzenia graczy. Jednak im to się nie opłaca. Oni będą wszystko robili stopniowo, by gracze wracali co chwilę do tej gry. Jak nie na DLC to na nowe wersje gry. Oni starają się coś puszczać w ETS lub ATS raz na jakieś 1-2 miesiąca by ludzie albo się przesiadali
  • Odpowiedz