Aktywne Wpisy

WielkiNos +530
3 facetów jechało po zmroku przez wieś Błonie niedaleko Warszawy. Wjechali w znajdująca się na pasach 22 letnią kobietę w ciąży. Uciekli nie udzielając jej pomocy. Auto ukryli w garażu. Kobieta i dziecko zmarli w szpitalu.
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
Obłąkani samochodziarze obwiniają pieszych. Ich zdaniem to kierowca powinien mieć pierwszeństwo. Są komentarze o nawiązywaniu kontaktu wzrokowego z kierowcą przed wejściem na pasy po ciemku i żale, że po zmroku nie widać pieszego. Jeździjcie wolniej to
źródło: temp_file3201375835518425301
Pobierz
wez_idz_sobie +469
Dajcie to w gorące, żeby społeczeństwo wiedziało
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki
Jestem pracownikiem marketu z sprzętem rtv i agd.
Dziś black friday - nic nie potaniało, połowa produktów ciutke podrożała
Wszystkie ręcę na pokład, krzyczy kierownik - a ja wiem, że odwiedzą nas 3 grupy klientów
Dziadki

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ BOLESNA·
1 Modlitwa w Ogrójcu
2 Biczowanie Pana Jezusa
3 Cierniem ukoronowanie
4 Droga Krzyżowa Pana Jezusa
5 Ukrzyżowanie Pana Jezusa
W styczniu modlimy się za wypełnienie orędzia fatimskiego, aby Niepokonane Serce Maryi zatriumfowało i na świcie zapanował pokój.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1641589160i9rbL7xMYdtKCkzQDpMxzz.jpg
Pobierzźródło: comment_16415892255cGAkAVn4nhfFqNuEiu2dh.jpg
PobierzZa wszystjich się tu modlących <3