Wpis z mikrobloga

Podaj. Ale nawet jeśli podasz, to twierdzenie, że fb zbudował siłę na konfie to beka XD

@kasztanowcowiaczek: Nie napisałem tego, weź się wyśpij.
Napisałem że to duży filar.
I że od początku FB Korwin i jego ludzie go budowali w Polsce, przecierali szlak.
Aha, czyli jeśli facebook dominuje w Polsce to musi się łasić do popularnych na nim partii politycznych? xDDD

@Bury_Zenek: Na pewno fajnie jest dyskutować sam ze sobą, coś co sam sobie wymyśliłeś, tylko po co mnie do tego wołasz? :D
która w jakikolwiek sposób próbuje ograniczyć wolność mediów lub utrudnić (już istniejącym) działalność?

@maximilianan: jak dla mnie to może być nawet ustawa pozwalająca nadawać al Jazeerze, serio, nie mam nic przeciwko (bo nie oglądam telewizji). Ale kłamać nie ma po co, ograniczanie zasięgów =/= likwidacja, choćbyś ze stresu zniósł jajko.
Co tam, że to samo widać od kilkunastu lat, tym razem będzie inaczej xD

@maximilianan: to brzmiałoby mądrzej gdyby przypadkiem po tym samym od kilkunastu lat owa partia nie weszła do sejmu, "wioskowy clownie" XD

gościu, ta ustawa ma za zadanie zlikwidować tvn w obecnym kształcie.

@maximilianan: strasznie kręcisz. Ograniczy zasięg, czy usunie tvn z Polski od razu? Bo to są różne rzeczy wbrew temu co starasz się przedstawić.
@maximilianan: fikołki w postaci "ograniczenie zasięgów to to samo co usunięcie" zostawiam tobie, masz wprawę. A w odróżnieniu od ciebie ani mnie to wybitnie ziębi ani grzeje, wejdą to wejdą, nie to nie. Tylko patrzenie jak fikołkujesz złapany na kłamstwie mnie bawi.
@R187 jeszcze większym memem jest porównywanie korporacji która ma przynajmniej oligopol, i małej firmie Janusza.
Kiedy wy się nauczycie, że gigantyczne korporacje mające wpływ na całe społeczeństwo nijak mają się do jakiegoś zakładu cukierniczego w Pcimiu dolnym?
@maximilianan: sprawa sprowadzała się do tego że przyszedłeś, skłamałeś że wprowadzenie lex tvn oznacza jego usunięcie z Polski zamiast obniżenia zasięgów, a potem zacząłęś ad personam że fikołkuje, wiem swoje itp, ani razu nie odnosząc się do sedna. Zastanawiam się tylko czy myślisz że te zdania o łapaniu za słówka serio do kogoś trafią czy usiłujesz przekonać jedynie siebie.
Ot, tacy byli wolnościowi, że byli za ograniczeniem handlu w niedzielę, za zaostrzeniem aborcji, za zlikwidowaniem tvn

@maximilianan: czytać taki post tak żeby wyszło na twoje umiesz chyba tylko ty. A wystarczy nie kłamać i pisać co najwyżej "za ograniczeniem zasięgu tvn". Ale powielanie twoich bzdur to faktycznie złe działanie, jeszcze ktoś to przeczyta nie znając sprawy i ci uwierzy.