Wpis z mikrobloga

ZDRADZIŁEM WAS PRZYJACIELE Z #przegryw JUZ TLUMACZE I MAM NADZIEJE ZE DOSTANE ROZGRZESZENIE.

Od zawsze mizoginia lvl hard... A czemu? Juz tlumacze Mam 4 rodzenstwa... trzech starszych braci pozniej jestem ja i najmlodsza jest siotra i zawsze bylo tak , ze jak rodzice mieli jakis bilet do kina czy tam voucher na ciuchy albo ktos z rodziny dawal cos slodkiego to zawsze przypisano naszej ksieznice xD no bo #!$%@? jest najmlodsza i jest jedna #!$%@? xD i sluchajcie tego co dzisiaj moj stary #bialyrycerz wpadl na pomysl, aby pojechac po drzewo dla swojej corci do lasu... oczywiscie kogo wybral? no tego kogo mial czyli mnie bo dwojka starszych braci juz dawno ma #!$%@? i sie wyprowadzila z mojego #!$%@?, a nastepny brat powiedzial ze musi isc do roboty bo cos mu wypadlo (oczywiscie fake ale wyjeabne w to) a ja jako #neet nie mialem wyboru i musialem ruszyc dupe i pracowac na rachunek mojej siostry, ktora jest fryzjerka i za kazdym razem jak prosze ja o strzyzenie to wola ode mnie 50zl xD (tu akurat zrozumiala sprawa, ze tyle wola bo od dzieciaka mielismy kose) oczywiscie za kazdym razem mowie jej ze ja #!$%@? i ma sie #!$%@? xD warto jeszcze dodac fakt, ze jak robila remont mieszkania (ktore dostala za free i caly remont przeprowadzilismy my czyli moi bracia, ja i moj stary) i najlepsze jest to ze nie dolozyla ani grosza bo moi rodzice wszystko pokryli xDD nawwet nie chce mi sie liczyc ile tam godzin spedzilem bo podejrzewam ze ponad 300h było lekko... takze se policzcie chociaz 100godzin x 20zl (tak #!$%@? 20zl chociaz na jebnaej budowie to macie 2000zl czyli #!$%@? strzyzenie do konca zycia!!!) takze #!$%@? bracia z #przegryw dzisiaj #!$%@? kolejne ponad 10h w lesie przy drzewie tylko po to, aby dostac glupie "dzieki" od mojej siorki... #!$%@? dawno nie przyjalem takiej dawki #blackpill ... a wy dalej #!$%@? ze podatek od TZIPY cipy to glupi pomysl XDD wlasnie wyszedlem po raz kolejny na beciaka jak #!$%@? debil... siorka chata za free warta 0.5mlna a ja #!$%@? do dupy... #!$%@? dyskrminacja od poczatku w tym #!$%@? swiecie. nawet nie chce mi sie mowic jak czesto zmienia chlopow bo to #!$%@? zart xD najlepsze jest to ze moj stary i moj dziadek #bialyrycerz TWIERDZA ZE TO DOBRZE ZE ICH ZMIENIA BO TRZEBA KAZDEJ PIZZY SPROBOWAC W ZYCIU I WYBRAC TA NAJLEPSZA XDD
#przegryw #zalesie #depresja #samobojstwo
  • 8
@Qsdr Jezuuuu. Ona ma jakiegoś chłopa? Jest kolosalnie rozpieszczona, na dodatek zero wdzięczności, pewnie ciężko musi się z nią żyć. Ja ogółem jestem za tym, by mieć dobre relacje z rodzeństwem, ale widać, że Twoja siostra to świnia. 50 zł za strzyżenie chłopa? Mnie ojciec całe życie za darmo ścinał. Grubo, że kwadransa raz na miesiąc nie może Ci poświęcić na ścięcie włosów, a Ty jej dom budujesz. Aż brzmi jak bajt.
@Qsdr: jak nawet ja to czytam (a jestem kobietą) to szlag mnie trafia. Niektórzy to wygrali życie... Wiem, że pewnie nienawidzisz kobiet i masz w dupie moją opinię, ale nie każda taka jest. Dla mnie nie do pomyślenia.
stwem, ale widać, że Twoja siostra to świnia. 50 zł za strzyżenie chłopa? Mnie ojciec całe życie za darmo ścinał. Grubo, że kwadransa

@itsover: ona ma nowego chlopa srednio co 6 miesiecy ( ͡° ͜ʖ ͡°)