Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Leopard PTA wymaxowany to totalny kozak jest. Youtuberzy gadają że to pojazd dla doświadczonych graczy, ale wystarczy stać z tyłu, kampić i damage sam wpada. Chciałbym go zostawić, ale nie mam już żadnych załogantów z eventu a nie chce mi się szkolić następnych od zera, tym bardziej, że nie mam na czym.

#wot #worldoftanks #czolgi
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KittyKitku: kurde co Wy robicie z tymi zalogantami xd ja mam chyba z 15 w koszarach w tym 5 dowódców.

Zawsze możesz kupić t25, nowa zaloga, ksiazki, rezerwy i jechana. W obecnym czasie narzekac na brak zalogi i jej możliwości szkolenia.. za moich czasow, mogą najlepsza zaloga to ta na t-54. Prawie 3k bitew (zaloga). A jest slabsza od tej na progetto (300 bitew, tam mikolaj i śnieżynki)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kavior: mam dużo linii rozpoczętych i zawsze na bieżąco zużywam eventowych załogantów. Teraz tylko Arnie czeka aż Krana zacznę robić. Jakbym wiedział, że PTA jest aż tak dobry nawet po nerfie, to bym zostawił chociaż ze 2 duże książki na drugą załogę do niego, a tak to bym musiał od 0 grindować wszystkich (czego dawno nie robiłem, bo zawsze ktoś czekał w koszarach na nową linię). Nic no, może kiedyś
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@KittyKitku: no ja akurat t55a mam, kiedys tam mi sie udalo zrobic. Ale t25 to tylko sugestia, ma duzo hp jak na swoj tier, mi sie (kiedyś) tym fajnie gralo, poza obrotem tego czegoś xd ogarniety pluton i da sie grać 2x V tier
  • Odpowiedz