Aktywne Wpisy
Cisnę bekę ze wszystkich, którzy usiłują wmówić społeczeństwu, że Konfiarze to skrajne oszołomy. Nie, misiaczki. Postulaty Konfederacji to przeciętne poglądy normalnego człowieka jeszcze ze 20 lat temu i ówczesny mainstream polityczny.
To wy, lewaki i libki, przez ten czas krzyknęliście "cała naprzód!", #!$%@?ście ster za burtę i wypłynęliście w odmęty szaleństwa na morzu lewackiego #!$%@?. Dzisiaj już nikt naprawdę nie wie, gdzie dokładnie ta wasza łajba się znajduje, ani - co gorsza
To wy, lewaki i libki, przez ten czas krzyknęliście "cała naprzód!", #!$%@?ście ster za burtę i wypłynęliście w odmęty szaleństwa na morzu lewackiego #!$%@?. Dzisiaj już nikt naprawdę nie wie, gdzie dokładnie ta wasza łajba się znajduje, ani - co gorsza
Zaczynam powoli myśleć, że te neuropejskie trolle, to są jakieś szachy 5d Memcena ;D
#konfederacja #neuropa #popis #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
#konfederacja #neuropa #popis #bekazlewactwa #lewackalogika #polityka
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Niby ma maszynę która wykrywa alergie różne itp. Rzekomo babka nie wciska żadnych ziółek ani leków.
Jest cks takiego czy to jakie totalne kity? Nie wiem nawet pod jakim hasłem tego szukać zeby wiedzieć czy to potencjalny scam
Ktos cos?
#zdrowie #medycyna #kiciochpyta
@DiegoCosta: Serio pytasz, choć prawidłowo użyleś "niby" i "rzekomo"?
Różowej powiedz, że taniej będzie, gdy kupi sobie w sklepie wodę i ją wypije.
Bo czynność będzie taka sama - wszak "leki" od tych ludzi to zwykła woda. Tyle, że droga. :)
A różową sie nie wybiera, bo ma podejrzenia podovne do mnie XD pytam tez po to zeby wiedzieć konkretnie co to jest XD
Językiem ludzie ugrzecznionych: chodzi do naciągacza.
Językiem ludzi wierzących w płaską Ziemię: chodzi do lekarza...
@DiegoCosta: Mnie? O nic. Siedzę sobie z herbatą imbirową i internety przeglądam.
Skleiłem różową z treścią i znajoma mi umknęła.
Mój błąd.
No to czas zmienić znajomą różowej albo różową.
Na dalszą metę lepiej się żyje z ludźmi... no innymi. :-)))
Będę powtarzał, te biznesy te często funkcjonują, kiedy pacjenci są w jakiś sposób oszukiwani przez lekarzy i szukają więc ratunku gdziekolwiek, łapiąc się takich oszustów.
Ostatnio tu jakiś ciul mi zarzucał, że udzielam porad medycznych nie będąc lekarzem, a