Aktywne Wpisy

roberto07 +149
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
ciekawskie_jajo +211
źródło: 1000010602
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Miałam konto na sympatii jakiś czas temu. Miałam dwa wymagania: żeby był w moim wieku i żeby miał zaznaczone że nie chce mieć dzieci(jest tam specjalna rubryka). Dostałam setki wiadomości gdzie 90% mężczyzn była starsza ode mnie o ponad 5 lat, sporo mężczyzn po 30. Niemal wszyscy
źródło: comment_1641307527K9FaYOJeON5PGWWk8C87DF.jpg
PobierzI na 1300 wiadomości około nie potrafisz wskazać dobrego podrywu?
Myśleć pół dnia nad openerem żeby potem ona nie odpisała lub odpisała jednym wyrazem, to mija się z celem.
@Zatwardzenie: odnosi się bo ty napisałam i może?
Ps.nie mam nadwagi. Proszę bez takich insynuacji frustracie
Komentarz usunięty przez moderatora
@Zatwardzenie: a co ty jego ojciec jesteś żeby mu mówić co ma robić xD
@Zatwardzenie: na tym skrinie nie ma "przyznania się do winy" XDDD
Było parę normalnych i ciekawych, choć przeanalizowałem na szybko tylko 160 z nich, więc z 30 by się znalazło. Pozostałe to dno. Zresztą nie jestem pewną częścią napędu rowerowego, żeby
Tak, czerpię satysfakcję z czytania pierdół, jakie oni wypisują
Wystarczy pisać z sensem i RiGCZem, a nie spermić albo prosić o pozwolenie na zapoznanie się,