Wpis z mikrobloga

@Zatwardzenie: No nie da się, panu się nie dogodzi. ¯\_(ツ)_/¯ BTW: ja tam poznałem niedawno Mamusię z bombelkiem, ale dziewczyna naprawdę mocno ogarnięta i dzieciak w takim wieku, że prawie sam się wychowuje. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@fred_z_zambrowa: aż sobie twój post dodam do ulubionych, bo dosłownie to jest cały przekrój mężczyzn jakich można spotkać na tego typu portalach randkowych.
Miałam konto na sympatii jakiś czas temu. Miałam dwa wymagania: żeby był w moim wieku i żeby miał zaznaczone że nie chce mieć dzieci(jest tam specjalna rubryka). Dostałam setki wiadomości gdzie 90% mężczyzn była starsza ode mnie o ponad 5 lat, sporo mężczyzn po 30. Niemal wszyscy
  • Odpowiedz
@konopiapolska: no ale punkt J oraz F chyba sa jedyna legitna opcja zagania? Sam jak dzialam na takich portalach to imo J jest najlepsze, ale czasami opis jak skromny, ze trzeba sie posilkowac F + kilka zdan o sobie (cos innego niz w profilu).
  • Odpowiedz
Rzadko tam wchodzę, a mam 1300 wiadomości około.

nie krytykuję przecież wszystkiego, na końcu napisałem co ja bym zrobił

I na 1300 wiadomości około nie potrafisz wskazać dobrego podrywu?

Jakieś stare dziady po 50 z bębenem piszą, po co ładna dziewczyna miałaby się z takim wiązać?
  • Odpowiedz
konopia polska to zakompleksiona kobieta z nadwagą, która nienawidzi mężczyzn. nie rozumiem z jakiego powodu się do niej odnosisz

@Zatwardzenie: odnosi się bo ty napisałam i może?
Ps.nie mam nadwagi. Proszę bez takich insynuacji frustracie
  • Odpowiedz
@Zatwardzenie:

I na 1300 wiadomości około nie potrafisz wskazać dobrego podrywu?

Było parę normalnych i ciekawych, choć przeanalizowałem na szybko tylko 160 z nich, więc z 30 by się znalazło. Pozostałe to dno. Zresztą nie jestem pewną częścią napędu rowerowego, żeby
  • Odpowiedz