Wpis z mikrobloga

Jaja to będą, jak okaże się, że młody Magical po wyjściu spod klosza, 100 razy lepiej wszystko sam poskładał technicznie i organizacyjnie, niż Tucznik przez te wszystkie lata. I to przy pomocy samego Jacy.
To dopiero będzie dowód na to jak groteskową i hamulcową postacią uniwersum, które sam stworzył, stał się Dana.
Chociaż to jest dopiero początek i nie ma co się podniecać. Jak młody chce to uciągnąć, to nie może osiąść na laurach i zgłupieć od przypływu kasy, którą może dysponować.
Musi cały czas to ogarniać i kombinować co tu nowego wpuścić w obieg i kogo tam Jacy ewentualnie podrzucać od czasu do czasu i jak go odpalić.
I nie może działać destrukcyjnie na Garbatego, musi go traktować o ludzku.
#danielmagical
  • 11
@Poemander: Musi mieć dostęp do kasy, bo kto inny ma mieć jak nie on? Ma na pewno hasła do wszystkiego i dysponuje tym. To on będzie pewnie odpowiadał za to, żeby opłacić rachunki etc. Ewentualnie będzie dawał Jackowi kasę na ten cel jeśli on umie to ogarniać a chyba umie z tego co słyszałem.
Ja jestem zdania, że jeśli będzie show, będzie kasa, będzie się coś działo, ludzie będą wpłacać kasę
@Poemander: A to ile temu Tucznikowi do pierdla można kasy wysyłać. Siedzi tam i tak na koszt podatników. Michę i pryczę dostanie to #!$%@? co jeszcze na słodycze co miesiąc 500zł, żeby się w kantynie mógł obżerać?
To więzienie a nie sanatorium, żeby cały utarg ze strimów gruby #!$%@?ł za kratami