Wpis z mikrobloga

• 26
Pomimo kilku nowych zestawów, które stoją nowe na półce lub czekają w kolejce do ułożenia zakup 22 letniego używanego setu składającego się z kilkunastu elementów daje mi większą satysfakcję i radość niż składanie zestawów po kilkaset czy więcej elementów. LEGO Castle to szczęście samo w sobie ()
#lego
FoxX21 - Pomimo kilku nowych zestawów, które stoją nowe na półce lub czekają w kolejc...

źródło: comment_16412312063T4uMWwbNIEX7iddJVZDUw.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@FoxX21: hmmm... W sumie Western to chyba muszą być jakieś nowsze, bo w latach 80 - 90 tego nie pamiętam... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 4
@Cebulator123 z tego co czytałem wyczerpała się konwencja, zaczęto kombinować z jakimiś smokami i czarownicami przez co spadła sprzedaż i to był koniec serii. Szkoda, bo dla mnie to i piraci miały coś magicznego. Te ninjago i lego city mimo mnóstwa szczegółów nie mają tego czegoś. Kiedyś to kurła było
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Kshaq wyczerpała siłę konwencja? Szkoda że w City cały czas mamy to samo: wóz strażacki, samochód policyjny itd. i to od ponad 20 lat bez zmian nawet same modele są do siebie podobne i co kilka lat są odświeżane

@zGdyniMlodyG ten zestaw to jest 6026 King Leo dałem za niego ~85 zł. Ten gość po lewej występował w wielu setach z Castle więc ciężko mi powiedzieć który mogłeś mieć
  • Odpowiedz