Aktywne Wpisy
paxtax +6
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
źródło: Zrzut ekranu z 2024-12-06 16-12-16
Pobierz
Ech, dorosły chłop ze mnie, a płaczę jak bóbr.
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
Mieszkam w domku jednorodzinnym. Latem przychodziła do mnie taka pół-oswojona kotka, której dawałem jeść. Jak zaszła w późną ciążę, to wystawiłem jej pudełko na tarasie, żeby ona mogła bezpiecznie urodzić, a ja ją złapać i wysterylizować i z czasem zabrać i rozdać dzieciaki.
Po urodzeniu w połowie września początkowa nie skorzystała z "oferty", tylko jak zwykle raz dziennie przychodziła coś przekąsić. Ale jak zrobiło się
źródło: 20240930_142608
Pobierz

349 euro to 1600zł, brutto.
Także za produkt z drugiej ręki, nieotwierany - raczej można liczyć na troche niższą cenę.
źródło: comment_1641225332bn1BxECSu6H9nZAgTkMLe8.jpg
Pobierzźródło: comment_1641225658xyNrxUIk1cB1A5CFPRiRbO.jpg
PobierzNa allegro nówkę można kupić drożej o ok. 200-300 zł więcej, ale na FV, co też jest jakimś tam dodatkowym atutem jak ktoś działalność prowadzi. IMO daj cenę podobną do tej w sklepie oculusa.
Gdyby było tak jak piszesz, o cenie netto przed opodatkowaniem to cena widniałaby $299 zamiast 350 EUR (azali 300 dolarów to w c--j mniej niż 350 euro)
@spokoj odwołuje.
https://support.oculus.com/articles/orders-and-purchases/returns/cancel-return-order/
Problemy z gwarancją, a oculus w zależności do partii na jaką trafisz bywa czasami dość awaryjny - przynajmniej z tego co czytam na grupach FB.
Sam stałem przed takim wyborem i10 minutowy research sprawił, że to się nie kalkuluje.
Mark cukierberg to szczwany lis, 1600zł koszt VR jak za darmo ale musisz łączyć z kontem na FB