Aktywne Wpisy
Uuroboros +258
Usiądź przy ogniu i ogrzej się zanim ruszymy znów w dół strumienia
#pixelart
#pixelart
WielkiNos +29
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
to chyba problem u naszych polityków i ich wyborców, że każdy ma być ekspertem od wszystkiego, przychodzi minister zdrowia na wywiad i go pytają o geopolitykę
@smierdakow: ale to tak samo jak w byciu szefem, ma sie umiec zalatwic wszystko, a nie umiec wszystko. Reszte zrobia ludzie.
Tu na zdjeciu widac ze c--j a nie lider jest, bo lider by powiedzial: dajcie mi czlowieka co wie jak to zrobic, bo ja nigdy tego nie robilem, niech mi pokaze. Zamiast blaznowac.
A
@brakloginuf: aby być politykiem to trzeba umieć takie czynności?
@przegro_pisarz: mysle ze tak, bo to czynnosc z kategorii podstawowej zaradnosci zyciowej. Jak ktos nie umie podstawowych spraw dobrze zalatwic, to prawdziwym fachura nie bedzie w zadnym temacie, bo bycie fachura wymaga tych cech charakteru ktore pozwalaja podstawowe czynnosci zyciowe wykonywac z palcem w pupie. Bycie specjalista to czesto wiele kompetencji miekkich, poza samymi kompetencjami kierunkowymi.
Komentarz usunięty przez autora