#anonimowemirkowyznania Na sylwestra nikt mi nie złożył życzeń.. do takiego etapu w życiu doszedłem. Mam wszelkie predyspozycje do bycia menelem - siedzenia w domu i picia do kompa, bo tylko to sprawia że na chwilę zapominam o pustce. Kto by uwierzył, że taki fajny, wykształcony chłopak i takie rzeczy? Taką przyszłość to przewidywali rodzice dla wszystkich tych, którzy imprezowali, jeździli autami z dziewczynami po nocach i wszystkie te inne rzeczy które się robi w młodości a kiedy ty siedziałeś w domu. Co mi z tego, że mam pracę, jakieś zainteresowania skoro to nie cieszy? nawet granie w gry i oglądanie seriali nie sprawia mi już przyjemności. Chciałbym cofnąć czas. Wykorzystać na 100% młodość, którą miałem. Chodzić wszędzie gdzie się da, próbować wszystkiego. Zbierać jak najwięcej znajomych ze świadomością, że łatwo ich stracić np. przez skończenie szkoły. Mieć z tyłu głowy, że wszystkie fajne dziewczyny wkrótce będą zajęte i później mężate. Jak to się stało, że zostałem sam? Takie życie nie ma sensu...
@AnonimoweMirkoWyznania: Walić związki, życie się wokół nich nie kręci. Jak masz pieniądze, to zainwestuj w fajne ciuchy, ale najważniejsze że mają się tobie podobać, nie kieruj się modą. Pewnie nie lubisz, ale wybierz się do baru, wypij parę drinków, pogadaj trochę z ludźmi o pierdołach, nie muszą być dziewczyny, faceci też są ok. Spróbuj nawiązać kilka fajnych znajomości, jak będziesz miał przyjaciół, to i okazję na znalezienie żony się pojawią.
Nie czaję tego, bo jestem emocjonalnym niedorozwojem XD ale dla ludzi to serio ważne w jakiś sposób i naprawdę czasem potrafią się zajebiście ucieszyć z powodu dostania od kogoś życzeń. Niby głupota, ale widocznie skoro dla ludzi ma to jakieś znaczenie to zacząłem ostatnio częściej sprawdzać kto ma urodziny itd. Oni serio lubią jak się
@AnonimoweMirkoWyznania: te "życzenia" to i tak najczęściej bezwartościowe kopiuj-wklej. Niewielka strata, o ile jakakolwiek. @Kamokamo: pisanie do ludzi, z którymi dawno się nie rozmawiało, może być odświeżające, ale są pewne powody, dla których znajomość nie przetrwała albo się nie rozwinęła. Najczęściej albo dowiesz się że ktoś jest zarobiony i zajęty robieniem i wychowywaniem dzieciorów albo trafisz na kogoś w marazmie, co ci tylko zaszkodzi. Mam wrażenie, że u
@AnonimoweMirkoWyznania: Walić związki, życie się wokół nich nie kręci. Jak masz pieniądze, to zainwestuj w fajne ciuchy, ale najważniejsze że mają się tobie podobać, nie kieruj się modą. Pewnie nie lubisz, ale wybierz się do baru, wypij parę drinków, pogadaj trochę z ludźmi o pierdołach, nie muszą być dziewczyny, faceci też są ok. Spróbuj nawiązać kilka fajnych znajomości, jak będziesz miał przyjaciół, to i okazję na znalezienie żony się pojawią.
@AnonimoweMirkoWyznania: dobrze Cię rozumiem. Sam zmarnowałem swoją młodość. Dopiero trochę ponad rok temu, w wieku 25 lat zacząłem próbować nadrabiać straconą młodość, znalazłem sobie młodszą dziewczynę (16 lvl) i znajomych. Ale nadal boli że to się zaraz skończy, że nie zacząłem tego ~10 lat wcześniej.
Na sylwestra nikt mi nie złożył życzeń.. do takiego etapu w życiu doszedłem. Mam wszelkie predyspozycje do bycia menelem - siedzenia w domu i picia do kompa, bo tylko to sprawia że na chwilę zapominam o pustce. Kto by uwierzył, że taki fajny, wykształcony chłopak i takie rzeczy? Taką przyszłość to przewidywali rodzice dla wszystkich tych, którzy imprezowali, jeździli autami z dziewczynami po nocach i wszystkie te inne rzeczy które się robi w młodości a kiedy ty siedziałeś w domu. Co mi z tego, że mam pracę, jakieś zainteresowania skoro to nie cieszy? nawet granie w gry i oglądanie seriali nie sprawia mi już przyjemności. Chciałbym cofnąć czas. Wykorzystać na 100% młodość, którą miałem. Chodzić wszędzie gdzie się da, próbować wszystkiego. Zbierać jak najwięcej znajomych ze świadomością, że łatwo ich stracić np. przez skończenie szkoły. Mieć z tyłu głowy, że wszystkie fajne dziewczyny wkrótce będą zajęte i później mężate. Jak to się stało, że zostałem sam? Takie życie nie ma sensu...
#doomer #samotnosc #przegryw #tfwnogf #mlodosc #feels #nostalgia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61d040590ed247000a925f91
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
@AnonimoweMirkoWyznania: dlatego trzeba uprzedzać fakty i pisać pierwszy.
Nie czaję tego, bo jestem emocjonalnym niedorozwojem XD ale dla ludzi to serio ważne w jakiś sposób i naprawdę czasem potrafią się zajebiście ucieszyć z powodu dostania od kogoś życzeń. Niby głupota, ale widocznie skoro dla ludzi ma to jakieś znaczenie to zacząłem ostatnio częściej sprawdzać kto ma urodziny itd. Oni serio lubią jak się
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@Kamokamo: pisanie do ludzi, z którymi dawno się nie rozmawiało, może być odświeżające, ale są pewne powody, dla których znajomość nie przetrwała albo się nie rozwinęła. Najczęściej albo dowiesz się że ktoś jest zarobiony i zajęty robieniem i wychowywaniem dzieciorów albo trafisz na kogoś w marazmie, co ci tylko zaszkodzi. Mam wrażenie, że u
@AnonimoweMirkoWyznania: #rozowepaski zdecydowały za ciebie nie podrywając cię.
Właśnie chyba głównie nastolatki (nie licząc starych pedofili