Aktywne Wpisy
xEm +3
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +56
1. nie przebiję się - podcastów o tej tematyce jest tak grzybów po deszczu i nie chodzi mi o wskoczenie na listę top 10 najlepszych polskich podcasterów, bo nagrywać będę nawet i dla 20 stałych słuchaczy, ale najpierw trzeba ich w ogóle zdobyć
2. mam dosyć dziecinną barwę głosu - jestem dawno pełnoletnia, a brzmię tak, jakbym nie była i nie wiem jak to zostanie odebrane #pomocy (╯︵╰,)
nagraj jeden i wrzuć na yt, na wykop zapytaj o opinie i zobaczysz czy warto
Kiedy będzie ten pierwszy podcast? Solidna deklaracja potrzebna.
https://uploadfile.pl/pokaz/2185072---othu.html
@lycoris: masz delikatny głos, ale ładny i dobra dykcja, więc mysle że to nie będzie problem dla słuchaczy. Jak coś nagrasz to wołaj :)