Aktywne Wpisy

wykop +10
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
1. W ostatnim czasie zgłaszaliście nam problem wymoderowanych treści - treść, która została Wam usunięta, nie była widoczna w waszych panelach naruszeń, nie mogliście się z nią zapoznać, a to sprawiało Wam trudności w odwołaniu się od decyzji moderatora.
Wsłuchując się w Wasze uwagi, postanowiliśmy zmienić działanie wspomnianego panelu. Obecnie każda osoba, której usunięto treść z powodu naruszenia regulaminu, w swoim panelu naruszeń będzie mogła podejrzeć swoją wymoderowaną treść. Pamiętajcie również, że jeśli nie zgadzacie się z decyzją moderatora, możecie skorzystać z dwóch sposobów odwołania się od decyzji:
- opcja “odwołaj się” bezpośrednio w panelu wymoderowanych treści;
źródło: Wykop
Pobierz
gymw8nhnzd +476
Oraz drugi update od P O T E Z N E G O Mirka @Strzalka kc <3
straszne zniszczenie piramidziary
#frajerzyzmlm #izadamczyk
straszne zniszczenie piramidziary
#frajerzyzmlm #izadamczyk
źródło: IzuniaLotnisko2
Pobierz

Ma ktoś pojęcie ile podniesie mi się rata za hipotekę?
Aktualnie płacę 1060 zł/msc.
Drugi kredyt 420 zł/msc. Od początku bank jeszcze nic mi nie podniósł.
A ten Polski Ład co przyniesie w przeliczeniu na #pieniadze jak ma się 3k brutto / 4k brutto / 5k brutto.
#inflacja #kredythipoteczny
Drugi te same warunki 67 tyś wzięte. Po*Oko chciałbym wiedzieć.
Ten duży ok 120 wiecej
Mniejszy 40 więcej
A zarobki to
źródło: comment_1641045986UYkqyHN1RJGlkhq804kdBP.jpg
PobierzZapomniałem dodać
@vertical Wibor 3M, Rzeczywista stopa oprocentowania na dzień zw.um. 2.99% w skali roku.
Opr. w dniu sporz.kred. 2.4200%