Wpis z mikrobloga

Szanowne Państwo, Kochani moi
Jeżeli odbiorę glejt do miast od Albyna to moģę jeszcze zdobyć takowy od innych wpływowych osób?
PS: Od kogo jeszcze, oprócz Knuta, można dostać kwity na wejście do miasta?
#kronikimyrtany
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kantarek: od tej Petry z czerwonymi włosami co czyta swoje kwestie jak ivona, można przekupić ale nie wiem kogo, i wejść obok aligatora a czy możesz je zdobyć wszystkie to nie wiem ja wszedłem raz Albynem a raz aligatorem
  • Odpowiedz
Jeżeli odbiorę glejt do miast od Albyna to moģę jeszcze zdobyć takowy od innych wpływowych osób?

@Kantarek: glejt jest chyba tylko od niego, inni polecaja ci inne sposoby - przekupstwo, wjazd w beczce na wozie i droga przez kanaly od wybrzeza na wschodzie, sciezka w dol od kregu teleportacyjnego

mozesz zrobic wszystkie zadania a dostac sie ostatecznie do miasta jak ci pasuje

List polecajacy od albyna liczy sie tez potem
  • Odpowiedz
@Kantarek:
https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2678374043

Strażnik bramy miasta powie nam, że nie wpuści nas bez odpowiedniego powodu. Mamy teraz kilka rozwiązań:
a) Rozmawiamy z Albynem, który zleca nam zadanie "Pomoc dla powodzian", za które otrzymamy glejt pozwalający na wejście do miasta
b) Gadamy z Petrą, która przebywa nieopodal karczmy i zleca nam zadanie "Ostatnia partia towaru". Ona mówi nam o drwalach, którzy czasami wysyłają kurierów
  • Odpowiedz