ejj ta thyda serio sie wybiła xDDD 1 odcinek 217 tyś ten pierwszy z lewej, inne po kilkadziesiąt tyś, są też gorzej oglądane, ale i też filmy co normalnie po 100k + robią xD SENK JU PREZES! łysy znowu miał racje!
@chlopak_z_blokow: troche to rozruszał na pewno, ale takie filmy mają wzięcie i czasami z czapy algorytm podpowiada jakiegoś Gruzina co piecze całego świniaka na ogniu xd
@chlopak_z_blokow format filmów typu 2 china rescue poor animal indian person built super secret sexvilla with simple tools więc łatwo wystrzelić. gorzej że długość nieatrakcyjna dla przeciętnego widza
@cynamonowazaslona: haha, niedawno też mi rekomendowało jakiegoś Gruzina, który z kolegami, we czterech, rozbierał i grillował całego wielbłąda. Swoją drogą, robili to bardzo profesjonalnie, przy okazji degustując lokalne winko.
@chlopak_z_blokow: pisałem jakiś czas temu że strasznie jej podbiło zasięgi jak dała duży dekolt na miniaturki. Pomogli spermiaże z Polski, a potem już pewnie zaskoczyło przez to że stawia na anglojęzycznych odbiorców. Pełno takich kanałów jest w proponowanych.
Najlepsze że teraz Łysego piecze dupa bo laski ze wsi zaczęły zarabiać jakiś poważny hajs, a mu został marny patronite i darowizny krypto xDDDDDDD
@RyugaHideki: mi też polecało xD Oglądałem to. Czyli jednak wystarczy wpaść w łaski algorytmu a cały kraj ogląda jak gościu kroi mięsko na grilla. W sumie to dziwne że promują cięcie żywego zwierzaczka na pokarm. ( ͡°͜ʖ͡°)
niedawno też mi rekomendowało jakiegoś Gruzina, który z kolegami, we czterech, rozbierał i grillował całego wielbłąda.
A ten koleś to Georgij Kavkaz mega fajny kanał, typowo dla facetów, zwłaszcza dla tych co lubią pogotowac. Robi super mięsa na grilla, kiedyś wino itd. polecam ( ͡°͜ʖ͡°)
#raportzpanstwasrodka
2 china rescue poor animal
indian person built super secret sexvilla with simple tools
więc łatwo wystrzelić. gorzej że długość nieatrakcyjna dla przeciętnego widza
Najlepsze że teraz Łysego piecze dupa bo laski ze wsi zaczęły zarabiać jakiś poważny hajs, a mu został marny patronite i darowizny krypto xDDDDDDD
bez przerwy mi go poleca
Czyli jednak wystarczy wpaść w łaski algorytmu a cały kraj ogląda jak gościu kroi mięsko na grilla. W sumie to dziwne że promują cięcie żywego zwierzaczka na pokarm. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A ten koleś to Georgij Kavkaz mega fajny kanał, typowo dla facetów, zwłaszcza dla tych co lubią pogotowac. Robi super mięsa na grilla, kiedyś wino itd. polecam ( ͡° ͜ʖ ͡°)