Aktywne Wpisy

Natalia-_- +167
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi

Radek41 +690

A na to ten jakiś rozchichany dziadek w okularach z pisu:
Hehe, no a mi mój kolega informatyk powiedział, że może mój telefon jest podsłuchiwany (w odpowiedzi na to, że do Wrzosek napisała firma Apple), hihi, no nie róbmy paranoi, hehehe, żeby robić ze wszystkiego komisję śledczą
Co za banda idiotów, oni serio nie widzą że #!$%@? gruby skandal, a do tego dane z inwigilacji są przechowywane w Izraelu więc to w sumie też zdrada stanu xD
W każdym normalnym kraju taka inba to upadek rządu i bilet w pasiaki dla bezpośrednio odpowiedzialnych, ale nie w PYLZCE #!$%@? XdddDdDDDDD
#bekazpisu #polityka #bekazprawakow
@znikam5:
A ja myślę że może im spaść, ale nie przez to że podsłuchiwali tam jakiegoś Giertycha czy Brejzę. Tu nawet im się spodoba.
Spadnie im jak przyjdą rachunki za ogrzewanie. Tu już "ekonomiczni" odczują. Stąd te tworzone w panice wszystkie tarcze antyinflacyjne czy zwolnienia z vatu na energię.
Afera z pegasusem za to może zmobilizować elektorat opozycji i wśród zdecydowanych wyborców wzrosnąć poparcie.
@jaroty: w większości normalnych krajów masz relatywny spokój i po tym jakiś skandal, który wyróżnia się na tle otoczenia. Za PiSu jest tyle skandali, że to już przeszło do porządku dziennego i przestało kogokolwiek dziwić.