Aktywne Wpisy
jan-wolak +1426
Trzęsę się ja sobie przypominam kiedy miałem 7 lat i tata przyszedł ubrudzony krwią po twarzy i powiedzia że musi zamknąć firmę (mały sklep z zegarkami we wiosze pod Warszawą) bo Panowie w czarnym mercedesie podjechali po wiekszy characz.
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Tata opowiadał, że jeden z ludzi był tak potężny że ledwo mieścił się w drzwiach. Duży pan, kiedy wszedł, zadał pytanie czy ma Tata ma dzieci - wtedy nie rozumiałem dlaczego, ale dzisiaj
Zielonykubek +19
Jak byście zareagowali gdyby po miesiącu związku dziewczyna nagle, bez powodu zaczęłaby wam opowiadać o penisie byłego chłopaka, że był ogromny i potem miała problem przestawić się na mniejsze? I nie przestawała opowiadać mimo waszych próśb... Czy według Was takie teksty świadczą o jakimś zaburzeniu?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Pod tagiem będą pojawiać się tylko osoby, które ewidentnie zrobiły coś nie tak w obszarze pandemii a jednocześnie uchodzą za ekspertów/znawców/osoby decyzyjne/doradców. Możecie przesyłać swoje propozycje w komentarzach.
Numer 6
Pierwszy pan showman. Pan Robert Mazurek. Osoba, która w swoich programach w radio pyta o obostrzenia, wręcz chce lockdownu czy brzydzi się osób niezaszczepionych. Jednocześnie hipokryta robiący huczną imprezę na wiele osób - tak się dba o Twoje i moje zdrowie:) chociaż plus za to że ujawnił inną hipokryzję- polityków PO i PiS którzy przed kamerami żrą się między sobą a poza kamerami żrą z talerzy przy wspólnym stole.
https://wiadomosci.wp.pl/impreza-u-mazurka-kto-poniesie-konsekwencje-6687620620958368a
#koronawirus
#zletwarzepandemii
NIE DA się być takich fotoreporterem, mając wszystkich za wrogów.
Dlatego uważam że osoby krytykujące tego pana, to ludzie którzy powinni zrzec się praw wyborczych, bo są matołami.
(co prawda ograniczyłbym też prawa milionom innych polaków, miedzy innymi tym, którzy i tak nie chodzą na wybory, czy
jak jesteś modelką victoriasikret i nie chodzisz na bankiety, bo się obraziłaś na wszystkich dookoła, to nikt nigdy cię nie zauważy i do kona życia będziesz reklamować rajstopy dla starych bab.
czujesz tą delikatną różnicę, między szarym wykopkiem, a
Komentarz usunięty przez moderatora
Mam następnych Pokémonów do kolekcji: Bartosz Fiałek, Patryk Sobolewski (występuje jako patrick house md), siostry Wanke, Grzegorz Jankowski z polsatu xD
Wszystkich na twitterze znajdziesz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu