Aktywne Wpisy

thorgoth +314
Dziś można powiedzieć że rozwiązano jedną z polskich zagadek kryminalnych typu cold case, dokonało tego warszawskie Archiwum X. Chodzi o sprawe Anny Krupy i Marty Szczytowskiej, było o tym kilka podcastów, artykułów oraz odcinek 997.
W niedzielę 6 sierpnia 2000 r. dziewczęta – wówczas 17-letnie – były z rodzicami na działce w Białobrzegach niedaleko stolicy. W tym samym dniu w Radzyminie odbywał się odpust. Na prośbę dziewcząt ojciec jednej z nich podrzucił je
W niedzielę 6 sierpnia 2000 r. dziewczęta – wówczas 17-letnie – były z rodzicami na działce w Białobrzegach niedaleko stolicy. W tym samym dniu w Radzyminie odbywał się odpust. Na prośbę dziewcząt ojciec jednej z nich podrzucił je
źródło: drh4lf2y4mi81
Pobierz

atteint +62
dzisiejsza kolacja.
źródło: 1000000082
Pobierz

#programowanie #programista15k
a tak na poważnie to jest to jakieś rozwiązanie ale osobiście za tym portalem nie przepadam
@k_suchy: Toptal.com :)
@yggdrasil: mam do nich uraz odkąd stwierdzili że nie mogę tam pracować jeśli nie zgodzę się na świecenie swoją mordą na ich stronie internetowej i mnie wywalili z procesu przez to xd
Model biznesowy jak to w kontraktorni, nie każdemu odpowiada. Praca w każdej kontraktorni to konflikt interesów.
Co do korzyści to chociazby bardzo fajny Slack, na którym siedzą kuma i ludzie oraz finansowanie certów to rzecz warta rozważenia. :)
Myślałem, ze pracowałeś przez toptala, ze ci nie psuje, ale widzę, ze Twoja opinia jest oparta na domysłach i opowieściach. :)
Edit: mimo wszystko polecam spróbowanie, można się dużo nauczyć i wejść na wyższy level, np. negocjowanie projektu z klientem itp.