Wpis z mikrobloga

A ja przepłynąłem przez całe lata 90-te i początek 2000 słuchając ciężkiej muzyki i uważając, że wszystkie te Paktofoniki i Warszawskie Deszcze są do d--y. A polskiego rapu zacząłem słuchać przed 40-tką od pierwszej solowej płyty Sokoła. Czyli jakieś dwa lata temu. I nie silę się na to co powinno mi się podobać w moim wieku tylko słucham tego co mi się autentycznie podoba. Większość to rzeczywiście chłam, ale jest sporo niegłupich
  • Odpowiedz
@Brightsider: Ale ta typeska ma przecież absolutną rację. Wielu dorosłych facetów to jeszcze niedojrzałe dzieci lub tacy którzy utknęli w dzieciństwie albo nie chcą dorosnąć.
Na tagu #p0lka wielu jest takich dorosłych dzieciaków.
Rapu słuchają tylko debile umysłowe - pokrzywdzone dzieci ulicy. :D
Rozrywka która polega na zachlaniu się ze szwagrem w piątek to rozrywka dla patusów i osiedlowych meneli.
Jesteś dorosły to masz być odpowiedzialny, masz być
  • Odpowiedz
@Radysh: zarabiasz = decydujesz. W polskim prawie p-----c ekonomiczna nie jest jakoś zbytnio szkalowana bo b0lska to katolicki kraj, a facet głowa rodziny więc trzeba korzystać. Jak facet mówi że za ostatnia 100 trzeba nakupić browarów to ma rację
  • Odpowiedz
@F1A2Z3A4: oczywiście że nie. Granie w gry jest dla dzieciaków, film czy serial dla dorosłych. Ja tez kiedys grałem w gry, ale kończąc studia i zaczynając pracę wyrosłem z tego. To tak jakby dorośli faceci jeszcze grali w berka albo chodzili po drzewach.
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: Nie nie napisała tego kobieta i już wychodzi jaki masz mały świat w rozumowaniu. Gnić, jakie gnić? Lasa wspomina o tym że masz być chłopem odpowiedzialnym i zachowywać się jak facet, mężczyzna, ojciec i partner, a nie jak chłopczyk. Gnijesz to ty w swojej piwnicy realnej i mentalnej, p----------c życie na granie i masturbacje.
Idź sobie poskładaj klocki lego dzieciaku. Podać grabki i wiaderko do piaskownicy?
Do wyrywania lasek
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: I bardzo dobrze, dzięki temu te s---------e geny nie pójdą dalej w świat i ten dramat skończy się na tobie. Na co ci w ogóle genitalia? Utnij to w cholerę bo nie potrzebne jest w twoim przypadku.
  • Odpowiedz
@Jarkendarion: To powodzenia i ciesze się że nie będziesz miał dzieci. Jaka ulga że nie będzie po świecie łazić więcej s--------n i skończy się to tylko na tobie.
  • Odpowiedz
@2564: Widze, że masz taki ból d--y, że aż ci plusuje od niego po skroniach. Co ty taki zapowietrzony jak koloryfer? Ile ty masz lat? 40? 50? Masz kredyt i ledwo zyjesz? Bo widzę, że ciebie rozqurvia, że nie wszyscy żyja jak ty byś chciał
  • Odpowiedz