Aktywne Wpisy
blinkarA +93
A co powiecie na 5zł na WOŚP za każdy #p---s w prywatnej wiadomości do mnie? Obowiązkowo karteczka z nickiem i datą.
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
Oby tylko nie doprowadziło mnie to do bankructwa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#wgw #penisynawosp #wosp
przeczki +14
Czy wycinanie metek z ubrań ze względu na to, że mnie drażnią to ewidentny objaw autyzmu? #autyzm
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

z jednej strony bruxa nie ruszyła ciri i miała jako tako świadomość, i z rudym współżyła w konkumbinacie więc niby spoko układ tylko geraltowi coś nie pasiło i wyjął kosę
gdyby nie to, że nie wiedział o tym wszystkim to źle że ją uwalił (podkreślając to że rudy nie miał loszki żadnej przez klątwę), czy dobrze bo wieśniaków zabijała?
a rudy to przyjaciel geralta i ona nie ruszała ich, nawet sukienkę zostawiła Ciri ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no i druga sprawa ciężko być potworem więc inny próg wyrozumiałości. Nie raz się w grze wybaczało potworom jak okazały skruchę
Może po kosie
@wypokk_: jakikolwiek Geralt by nie był, na pewno nie był tak naiwny ( ͡° ͜ʖ ͡°)