Aktywne Wpisy
MrBeast +13
Dobra, który influencer jako pierwszy się wyhuśta?
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube
Nie wierzę że któryś o tym nie myśli i któryś w końcu złapie odwagę i to zrobi XD
Ale coś czuję że jeszcze największa aferka przed nami.
Wyciekną takie nagrania że to co widzimy teraz to nic.
#famemma #youtube #polskiyoutube
deziom +21
Zawsze kisnę kiedy przy tego typu aferach wykopowe incele spermią bardziej niż spermiarze do julek do jakiegoś półgłówka, idola co im musi tłumaczyć co mają myśleć xDDD. Jeszcze nazywają go DOKTOREM xDDDD
#gonciarz #przegryw #bekazpodludzi
#gonciarz #przegryw #bekazpodludzi
@NewEpisode: AUR to miecz obusieczny bo bardzo prosta możliwość tworzenia skryptów budujących sprawia, że paczki nie zawsze są najlepszej jakości. Co ja za syfy widziałem w AUR to japierdziele xD
Po za tym z dupy często w AUR oznaczają, czesto architekturę i np na ARM-ie musisz dodawać flagi by olewało docelową architekturę bo ktoś kto robił PKBUILD nie podumał xD
@NewEpisode: Ale wiesz, że możesz mieć AUR z APTem? Ci debile nawet tego nie sprawdzają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@walenty-merkel: Juzer?
@fervi: Ci debile nawet z tego nie korzystają. Nikt nie korzysta ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
A znając ciebie to też znowu polecasz coś czego sam nie używasz.
#dzidowiecnawykopie
@Kryspin013: No niestety - AUR działa dlatego, że repozytoria Archa są mega ubogie. Ogólnie prędzej bym widział tutaj rolę Flatpaków skrojonych pod system (chyba o tym gadaliśmy kiedyś?).
@fervi: no nie wierzę xD
@fervi: W to że jesteś większym hipokrytą niż myślałem xD
Czy jestem fanem MPR / AUR? Cóż, tak średnio. Wydaje mi się, że idea Flatpaków skoncentrowanych jest lepsza, szybsza i bezpieczniejsza.