Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pasta_alla_carbonara: dużo gotuję i mieszkam na zadupiu z utrudnionym dostępem do sklepów, więc spiżarnia czasem bardziej pełna niż w jakiejś restauracji xD
kilkanaście kilo mąki/cukru i kilkanaście litrów mleka to standard żeby nie jeździć codziennie
@gfgfgfa: dodaj do szpinaka gorgonzole albo jakis topiony . z tym ze nie rob sosu . bardziej zawiesisty szpinak.sol, piperz , czosnek i tyle. na gore zetrzyj skorke z limonki/cytryny . gruby pieprz i tyl.
mozesz go tez upiuec w lisciu np. buraka ale to nie ta pora.
nie dodawaj tego pomidora suszonego bo zabijesz smak ryby kwasnym/octowym #!$%@?
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@yassarian: mam żółty i mozzarelle, coś będę z tego improwizować. Na razie szpinak się kisi z czosnkiem i


Ale szpinak dobry trop, prosty a mi nie przyszedł do głowy, dziękuję wszystkim ()