Aktywne Wpisy
jakuba94 +46
30 urodziny. Jak to brzmi :)
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Ostatni rok był najlepszym pod wieloma względami:
Minęły 2 lata od operacji bariatrycznej i waga nie wraca - jest to okres po którym 50% zoperowanych wraca do swojej wagi. Zdrowie jest w jak najlepszym porzadku, progres na siłowni olbrzymi, rowerowe kilometry rosną. Coraz bardziej mnie nakręca myśl o dystansach większych niż 200 km. Dziewczyna zdrowieje a i przez to życie się zmienia. W tym roku spełniło
Soothsayer +12
peżocik z okazji stu tysięcy kilometrów dostał w prezencie mycie, czyszczenie układu hamulcowego, nowe opony continentale na bogatości kurła i czyszczenie układu paliwowego
fajnej pracki, ale takiej naprawdę fajnej, która będzie dawała fajne pieniążki i będą fajni współpracownicy i pracka będzie fajna a nie taka, że meh ale czas wolno płynie i chcę do domu już, tylko taka aby dawała SATYSFAKCJĘ, o; zdrowia bo już lata nie te; aby mój umysł działał sprawnie i żebym słuchała swojej intuicji, która nie zawodzi nigdy; szczęścia takiego na co dzień a nie od wielkiego dzwonu; szczerych, uczciwych, lojalnych i pozytywnych ludzi wokół siebie zawsze; abym miała wsparcie przede wszystkim w sobie ale też żebym mogła się na kimś oprzeć; aby każdy cel był motywacją do lepszej zmiany a każde marzenie było jak lukrowane ciastko po które sięgam bez wysiłku a ze smakiem :3; żeby mój kotek był zdrowy i zawsze radosny i miał zawsze ulubioną karmę, szeleszczące zabawki i wygodny kartonik; żebym czerpała naukę ze zła i siłę z dobra, które spotyka mnie w życiu; i tak ogółem to chciałabym mieć kiedyś swój ogródek, huśtawkę i zawsze świeże powietrze tak dej mi buk :D Wesołych świąt ♥
Komentarz usunięty przez moderatora
(。◕‿‿◕。)つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez autora