Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 126
@kanasta: Takie odpowiedzi to typowe p---------e u każdego. Wiadomo że jak ideologicznie wypada być miłym dla uchodźców to każdy powie że by przyjął by nie wyjść w swoich oczach na złego. Jakby im takiego człowieka pod drzwi podsunęli to wyniki byłyby już znacznie inne.
  • Odpowiedz
@kanasta: @szarzujacyzajaczek: @jaroty: to weźcie mi dzbany pokażcie uchodźców na tej granicy, bo ja widze w większości imigrantów ekonomicznych.
Pytanie specjalnie sformułowane tak, ze płaku, płaku, biedny uchodźca co przed wojną s-------a, a nie dorosły zdrowy chłop z kraju gdzie wojny dawno nie ma, co sobie zamarzy socjał w Niemczech
  • Odpowiedz
Taki wyglad pisowcow

@kanasta: jeżeli autentycznie wierzysz, że ludzie odpowiadający "tak" by w większości kogokolwiek faktycznie przyjęli, to lepiej nie mów o wyglądzie innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@kanasta: no ok, ale trochę dziwne pytanie i teza ustawiona. Jeżeli biorę udział w różnych akcjach pomocowych albo sam je organizuje, ale uważam że nie przyjąłbym nikogo kto na własne życzenie odwala cyrki na granicy to jestem złym człowiekiem?
  • Odpowiedz
@JanuszGumwno: z sondazu nie wynika, ze ktos jest zlym czlowiekiem, ale to, ze glosujacy na PiS i katolicy sa zaklamana grupa.
Katolicy powinni wybaczac i byc bardziej zyczliwi niz inni i miec duzo milosci do blizniego, wiecej empatii itd.. Tego ta religia uczy i mimo wszystko wymaga.
  • Odpowiedz
@Herubin: Gdyby babcia miała wąsy. Wynik pewnie by był mniejszy w liczbach a nie procentach. Wciąż bardziej skłonni by przyjęli więcej niż ci całkowicie sceptyczni. Zatem jedyne p---------e to twoje subiektywne komcio
  • Odpowiedz