Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@89adr89: ale dosluchales jakie mieli argumenty na to? Kontrakty na zakupy i handel energią podpisywał jeszcze Tusk. Nie bronię tu PiS ale podobnie jak "wolne media" prawdy. Fakty są takie, że kontrakty podpisywał rząd PO
  • Odpowiedz
@89adr89: Zaraz mnie zjadą, że pisowcem jestem, ale w sumie mnie denerwują tego typu posty, bo od razu ludzie myślą że TVN i Tusk etc. to niby jakaś lepsza alternatywa a tak naprawdę to takie same g---o.

Wszystko powinno odejść i od nowa powinno się budować ten kraj z dykty.
  • Odpowiedz
@Lightwave: czyli co, możemy bez żadnych konsekwencji ze strony UE zawiesić handel emisjami CO2 i koszt prądu będzie mniejszy o 50%? No raczej nie. Jeśli takie coś zrobiłby rząd, to UE jeszcze bardziej by nam dowaliła kary.
  • Odpowiedz
@bylem_zielonko: Od razu równość. A co, masz jakaś wagę gdzie możemy to obiektywnie sprawdzić? Jasne, że nie da się ocenić, że są tak samo zepsuci. Chodzi o to, że ludzie myślą że TVN jest jakieś lepsze a tak naprawdę to jest to to samo raczysko. Ja już dawno straciłem nadzieję na ten kraj, bo jedyna alternatywa to raj neuropków, czyli gułagi i zdychanie z głodu.
  • Odpowiedz