Wpis z mikrobloga

Przeszedłem raz gdzies w 2012 i bylem zachwycony, potem w 2017 jak miałem zaczynac TW3 to chciałem pierw poprzednie gry dla przypomnienia ograc no ale nie dało sie. Zacząlem od dwójki bo jedynke po 30min porzuciłem, okropnie sie zestarzała głownie przez system walki.
  • Odpowiedz
  • 5
@Hambercios: ogólnie póki co całkiem mi się podoba, ale strasznie dużo tu biegania. Przynieś 5 kwiatków, zapal 5 kapliczek, trochę jak w metinie xD
Mam nadzieje, że później będzie mniej takich questów
  • Odpowiedz
@BlackWidower: Aż usłyszałem tę muzyczkę. Dla mnie pierwszy akt pierwszej części to jedno z najlepszych doświadczeń w mojej przygodzie z grami. Zatęchła wieś w którym największym autorytetem jest duchowny, opuszczone chaty, delikatnie błękitne niebo pokryte chmurami, zajazd prowadzony przez opryskliwego grubasa w którym biesiaduje wystrzelony alchemik, jakaś milicja złożona z chłopów chodząca wieczorami z pochodniami i pilnująca porządku, NPC-ty z zabójczymi wręcz tekstami vide jakaś starowinka kręcąca się wokół swojej chaty
pawelososo - @BlackWidower: Aż usłyszałem tę muzyczkę. Dla mnie pierwszy akt pierwsze...
  • Odpowiedz
@BlackWidower Będą do końca. Jeśli chodzi o takie mini questy tego typu to jedynka miała to rozwiązane najgorzej z całej serii, po prostu wieśniak chce zeby mu pozbierał x składników i zbierasz, bez praktycznie zadnego tła fabularnego.
  • Odpowiedz
  • 1
@Mortstww: szkoda, bo przez to raczej nie przejdę gry ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Mam straszną awersję do tego typu zadań, tych kilka które już zrobiłem wystarczyły żeby mnie znużyć, a to jakoś druga godzina gry :(
  • Odpowiedz
@BlackWidower To są opcjonalne subquesty, i robisz niejako przy okazji więc nie przesadzajmy. W głównym wątku czy bardziej rozbudowanych zadaniach pobocznych takich rzeczy nie ma.
  • Odpowiedz
@BlackWidower: Pięknie uchwycona małpka z Podgrodzia w swoim naturalnym środowisku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przeszedłem pierwszego wiedźmina z 10 albo i więcej razy i nadal nie wiem co to #!$%@? jest xD
  • Odpowiedz