Aktywne Wpisy
Fipaj +50
Napiszę krótko bo nie chce mi się specjalnie rozpisywać. Podczas nadchodzących wyborów swój głos oddam na Konfederację. Podobnie zrobi cała moja najbliższa rodzina tudzież wielu znajomych, których osobiście do tego przekonywałem i zachęcałem.
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest
Drodzy, że tak sobie pozwolę napisać, adwersarze, darujcie sobie swoje prymitywne, chamskie i żałosne komentarze. Nie interesuje mnie, tak samo jak was, co macie do powiedzenia negatywnego na temat partii, na którą zagłosuję. Jestem zdania, że wasza opinia jest
mackbig +80
#tosachiny
Komentarz usunięty przez moderatora
@Yurakamisa: szczególnie w Tatrach zaraz obok znaku znęcania się nad zwierzętami.
@LuckyStrike: Ach no tak zakaz wyrzucania śmieci zaraz obok znaczka obóz koncetracyjny dla Ujgurów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@masiakla: przecież dżuma jest z Chin. Weź się doucz a potem próbuj hejtowac. Czasami to aż ręce opadają jak widzę jak bardzo jesteście niedouczeni.
A najlepsze jest to ze jeszcze mnie próbujecie uczyć „jak w Chinach jest naprawdę” LOL Jesteście tak żałośni ze Polacy mieszkający w Chinach nie chcą wierzyć jak pokazuje screenshoty z waszymi mądrościami.
@masiakla: przecież cię zacytowałem a teraz zaprzeczyłeś temu co napisałeś. Wszystko z tobą w porządku?