Aktywne Wpisy

Aegithalos +192
Dostałam premię świąteczną w pracy, to zrobiłam sobie prezent i kupiłam zegarek (。◕‿‿◕。)
#zegarki #rozowepaski #prezent #swieta
#zegarki #rozowepaski #prezent #swieta
źródło: 1000009384
Pobierz
źródło: 1000005151
Pobierz![Wigilia Caritas w Poznaniu dla 1200 osób [zdjęcia, film]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/3a0cfc2a7c34d6c88e4563b5c321ab4fe9eb0f227bca62e5db3df19584e4ea6a,q80.jpg)

tylko w sumie na LS nikt nie narzeka, ale może korweciarze tacy sa, ze j------y sie ale nic nie powiedza zlego
#motoryzacja #samochody
Zależy o jakich budżetach i klasach mówimy. Większość starych, konstrukcyjnie w miarę prostych V8 bez turbo jest dość rozsądna w kosztach serwisu
A jak już zrobili bezpośredni wtrysk to wraz z tradycyjnym, aby czyścił cały syf który może się nagromadzić (Coyote gen 3).
Więc czy weźmiesz GM czy FCA czy Forda w V8 to będziesz miał znacząco mniej problemów niż z
Dużo jest prostych aut ze stanów (choćby chryslerów, czy cadillaców) z V8 - ale tu trzeba mieć serwis amerykanów w okolicy, bo mimo że auta
brałbym jak p------y, jakbym tylko odzyskal prawko xd pewnie bedzie po ptokach zanim dostane. chociaz przyznac mu trzeba ze jest wyjatkowo nijaki z zewnatrz, ale silnik rekompensuje. chociaz pewnie fajnie sie jezdzi i siedzi w srodku (fajne sportowe wnetrze)
Spoko, takie auta czasem sprzedają się miesiącami. Większość Polaków nawet nie wie że istnieje taki model