Wpis z mikrobloga

Co wy macie z tymi terapiami? Komuś to pomogło, macie kogoś poleconego kto ma prawdziwe efekty z pacjentami czy wyszliście dzięki terapii z przegrywu? Według mnie to taka sama bzdurna moda jak te kołczingi, NLP i PUA. Za 10 lat wszyscy będą mieli bekę z tych co pisali idź na terapię tak samo jak śmieją się z tych co piszą idź na siłownię, bądź sobą i wyjdź do ludzi xDDDD #przegryw
#neet ##!$%@? #blackpill #psychologia #wychodzimyzprzegrywu
  • 99
Terapia ma sens, jak ma się konkretny problem np. strażak ma traumę, bo co drugi dzien ogląda poszarpane ciała z wypadków. Młody chirurg ma problem, bo nie potrafi sobie poradzić z umierajacymi pacjentami-dziećmi. Chad ma problem, bo ma zaburzenia lękowe. Jeśli ma się 160 cm albo twarz 2/10 to żaden psychoterapeuta nic na to nie zaradzi, bo problem nie leży w psychice tylko w wyglądzie, a problemy psychiczne maja charakter wtórny. W
@Wogybogy

Co zapisałes w dzisiejszym dzienniczku uczuć?

Napraede nie wierzę że w walce z uzależnieniem pomógł Ci ktoś obcy dla którym jesteś tylko bankomatem

Juz nie prowadze, nie musze.

Powiem Ci mirku lepiej. Najwincyj to mi pomogli za darmo, na grupach wsparcia (anonimowe narkomany). Sporo pomogla mi jedna kobieta, wolontariuszka, jak caly temat lecial na magika. Pol nocy przez telefon ze mna przegadala. Ani grosza ci ludzie z tego nie mieli.

Terapia