Aktywne Wpisy
capol2 +252
Puszczanin +88
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale ten filmik Konopskiego montuje jakiś tęczowy kukold oskarek XD nie oczekujcie za dużo
#famemma #pandoragate
#famemma #pandoragate
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wolność słowa blablablabla wolne mediaaaaaa xd
Komentarz usunięty przez moderatora
@Bizancjum: Przecież tego typu narracja to się pojawia we wszystkich pisowskich i konfo-szurystycznych mediach - po prostu nie śledzę ¯\_(ツ)_/¯
Nawet jeśli masz takie a nie inne zdanie, to tak jak napisałem - nikt nie zmusza cię do oglądania tego, co nadaje sobie prywatna firma. Jak mi się coś nie podoba, to
@Alex_mski: Czy okrzyk #heilcovid jest rowniez wyrazem wolnosci slowa? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Alex_mski: Paradoks tolerancji - mówi to Panu coś Panie Alex_mski?
90 lat temu w pewnym demokratycznym kraju, też pozwalano pewnym mediom tak pisać. Rozumiem, że uważasz, iż wtedy postąpiono słusznie?
@Alex_mski: Nawoływanie do ograniczania praw obywatelskich pewnej grupy ludzi ze względu na to, iż nie chcą zrobić czegoś do czego nigdzie się nie zobowiązywali jest wejściem z butami w prawa i wolności jednostki. To nie jest kwestia subiektywna. Oczywiście możesz uważać inaczej, ale wówczas dyskusja jest pozbawiona sensu. O subiektywnych gustach się bowiem nie dyskutuje - tutaj decyduje siła.
Uważam,
Ależ oczywiście! W pełni się zgadzam i nawet to napisałem
A nawoływanie do zbrodni to właśnie łamanie prawa i powinno spotykać się reakcją i konsekwencjami. Tyle, że TVN nie transmituje nawoływania do rzezi niezaszczepionych jak niektórym się chyba wydaje. Jedyne co tam spotkasz to materiały typu "czemu rząd nie
@Alex_mski: Jeśli uważasz, że nie ma nic niezgodnego z prawem i obyczajem w nawoływaniu poddawania podstawowych praw obywatelskich jakimkolwiek warunkom, no to chyba mamy inne systemy wartości.
A tak idąc już tematem prawa... Ktoś kiedyś uchwali prawo, że wejść do sklepu będzie mógł tylko ten kto w ciągu ostatniego roku zrobi za darmo gałę naczelnikowi lokalnego oddziału partii i co wtedy powiesz? Że