Wpis z mikrobloga

@Fenoloftaleinowy_Chrabaszcz zacząłem czytać jego wypowiedzi i przypomniałem sobie dlaczego opuściłem wowa. Dużo ludzi jak on spotykałem na kluczykach w retailu i to smutne, że ktoś ma fałszywy obraz siebie. Może był dobry w gierkę, tego nie przeczę ale zapomniał, że w tej grze ważne są też skille społeczne.
  • Odpowiedz
@noobdontdie: Nie spotkałem nigdy nikogo takiego w kluczu. Polecam po prostu nie zapraszać ludzi z BLa i problem znika :)
A po stronie Alliance Sylvanas ma sporo toksycznych ludzi. Polecam ten sam modus działania.
  • Odpowiedz
@Lstr: na kluczu miałem tak kilka razy, zwłaszcza na początku jak poznawałem gierkę bo shadowlands to był mój pierwszy raz z retailem i pamiętam jak na sdku mieliśmy faila i chłop mi życzył śmierci, a tu takie z Bla. Ciężko oceniać ludzi po serwerze i przypinać im łatki. Grając na Bl poznałem sporo fajnych ludzi, a jeśli był ktoś toksyczny odcinałem się, aby samemu nie stać się takim jak on.
noobdontdie - @Lstr: na kluczu miałem tak kilka razy, zwłaszcza na początku jak pozna...

źródło: comment_163992286088PkYK25Evnl42p8XgwdO4.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz