Aktywne Wpisy
eskejper +440
Zainspirował mnie jeden z wpisów na tagu, więc pomyślałem że sam napisze coś podobnego. I tak już marzyłem o tym żeby usunąć konto - to moje trzecie konto na wykopie i ostatnie.
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
@m__b jesteś po prostu żałosną k---ą bez honoru, która świadomie wplątała się w konflikty polityczne oczekując korzyści finansowych. Twój portal i społeczność wymiera - portal o którym kiedyś mówiło się że jest Polskim Redditem, dziś pozostał tylko jego cieniem. Ludzie wstydzą się przyznać że korzystają z tego portalu. Manipulujecie treściami szczególnie w kontekście nieruchomości i dajecie jakieś żasłona oświadczenia pisane na kolanie w kiblu. Usuwacie niewygodne tematy a twoi z-----i koledzy z moderacji banują bez powodu użytkowników którzy podtrzymują ten portal w ryzach. Życzę wam wszystkiego najgorszego.
Z pozdrowieniami,
C--j wam w
golomb13 +1
https://www.bilibili.com/video/BV1XL4y1J7xm
https://www.bilibili.com/video/BV1Y34y197zm
https://www.bilibili.com/video/BV19M4y1c76G
#kobayashisanchinomaiddragon #anime #animedyskusja #chiny #bekazchin
MaidDragon zostało naprawione poprawkami w Chinach. Okazuje się że Xi i partia mają doskonały gust i nienawidzą krowich dojców tak jak wszyscy prawdziwi mężowie stanu.
Równie dobrze zboczency mogli by oglądać bajkę o małym chłopczyku z pytą jak u konia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@tamagotchi: będzie jeszcze gorzej
@tamagotchi: popraw mnie jeśli się mylę: czy to jest kreskówka o dzieciach? Czy ta bajka jest również kierowana do dzieci czy tez tylko dla dorosłych.
A tak poza tym to przygody małego chłopczyka z pytą wielka jak u konia tez byłyby źródłem wielu gagów i „śmiesznych” sytuacji w scenariuszu
Sugeruję zapoznać się z tematyką czegoś, co próbujesz oceniać. To anime bazuje na seinen mandze. To nie jest kreskówka przeznaczona dla dzieci.
@tamagotchi: No Ok, niby dla dorosłych z naciskiem na młodych mężczyzn ale w tym artykule podali jako przykłady: ghost in the shell, Tokyo ghoul, hellsing czy jojo (tylko te kojarzę) Jakoś mi to nie pasuje do cycatych dziewczynek o urodzie jakby miały właśnie porzystapic do pierwszej komunii.
Anyway. Nie znam się, nie oglądałem wiec nie będę się kłócić.
Polecasz? Fajne? Chętnie zobaczę jeśli
Będę musiał wkrótce przez to przejść żeby się zaznajomić z tematem. Polecasz coś w tym stylu abym się jej mógł pochwalić ze to oglądam. Chce zaliczyć pare punktów w oczach córki.
Gochiusa, Kiniro Mosaic i mnóstwo innych serii wyglądających dla niewtajemniczonych jak kreskówki dla dzieci, to też seineny. Tutaj można sobie filtrować serie.
To komedia fantasy o smoczej służącej. Ale jest też sporo gagów z udziałem młodszych postaci z
@tamagotchi: 11 ale wiek jej nie definiuje bo jest bardziej ogarnięta niż 11 łatki które znałem i znam
@tamagotchi