Aktywne Wpisy
EdgyCaesar97 +16
Ni cholera nie ogarniam młodych ludzi w Polsce..
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
Po jakiego wała macie parcie na mieszkanie w wielkich miastach typu Warszawa/Kraków/Wrocław, gdzie mieszkania kosztują po zyliony. Zamiast się przeprowadzić w jakieś zajebiste regiony typu Mazury/góry i kupić coś wielkiego od razu, skoro i tak pracujecie na odległość z domu?
Serio to, że raz na miesiąc idziecie do knajpki czy kina, ma aż takie wielkie znaczenie?
Ktoś
mickpl +285
Prawie same ynwestory. Pierwsza żali się, że kupiła z mężem, a "potem jeszcze drugie". Inna że "dla córki", może kiedyś będzie mieszkać w Rzeszowie, itd XD
Tacy ludzie tworzyli ten rynek. Wpłać zaliczkę, czekaj, sprzedaj z zyskiem. Nic nie może pójść nie tak, przecież zawsze rosno.
A HREIT to czubeczek góry. Masa firm i firemek jest zalewarowana po bile.
#nieruchomosci #natropieflipperow
Tacy ludzie tworzyli ten rynek. Wpłać zaliczkę, czekaj, sprzedaj z zyskiem. Nic nie może pójść nie tak, przecież zawsze rosno.
A HREIT to czubeczek góry. Masa firm i firemek jest zalewarowana po bile.
#nieruchomosci #natropieflipperow
#skoki
No i teraz mamy Engelberg, jeden polak prawie emeryt w drugiej serii
Komentarz usunięty przez autora
Młody to tam uskutecznił taką bufonadę, że nie robiłbym z niego męczennika, bo takie wnioski można było wysnuć i bez tego
Wszystkie związki sportowe w Polsce to typowa januszerka oparta o to kto z kim wódkę pije, a nie o kompetencje i profesjonalne decyzje.
Doleżal to dla mnie nic innego jak odpowiednik naszych ekstraklapowych trenerów piłkarskich, którzy dostają stanowiska tylko dlatego,
Liczą się układy, znajomości. Fakt, znam masę ludzi, którzy do czegoś doszli samemu, ale znam jeszcze więcej osób, które po prostu miały odpowiednie rodziny. Tego nie zmienimy bo to jest w naszych genach, że wrzucamy osoby po znajomości i więzach rodzinnych, a nie po tym, co potrafią.
Chociaż nie wiem jak to wygląda w krajach cywilizowanych nie uwzględniając multimilionerów bo oni to wiadomo.
@Ksieciunio-: no kolego, takim porównaniem to jesteś nieco niesprawiedliwy wobec Bońka. Boniek działacz jakieś sukcesy, mocno wybiórcze, ale jednak miał. A jedyny sukces Małysza działacza, to taki, że go jeszcze nie wywalili z tego stanowiska, podczas gdy jedyne co on robi, to pojawia się w telewizji po to, by powiedzieć 'nie wiem, nie znam się, nie ja za
https://en.wikipedia.org/wiki/2017_UEFA_European_Under-21_Championship
https://en.wikipedia.org/wiki/2019_FIFA_U-20_World_Cup