Aktywne Wpisy
gejuszmapkt +66
Puszczanin +82
Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę, ale ten filmik Konopskiego montuje jakiś tęczowy kukold oskarek XD nie oczekujcie za dużo
#famemma #pandoragate
#famemma #pandoragate
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Zgłoszenie bb85e7231adffa21 z dnia 2021-12-16 00:59:07
Imię: R
Miejscowość: Warszawa
Kim jestem?
Pracuję w Warszawie jako analityk, ale ze wzglądu na coraz powszechniejszą pracę zdalną nie wykluczam zmiany miejsca zamieszkania. Jednak jeśli już, to bardziej interesuje mnie południe Polski.
Mam osobowość raczej introwertyczną, chociaż nie przejawia się ona zamiłowaniem do całkowitej samotności, a raczej tym, że cenię sobie głębsze relacje i lepiej czuję się w mniejszych grupach ludzi. Z pozoru jestem opanowany, ale wewnątrz niespokojny duch, ciągle szukający nowych wrażeń i szczęścia w życiu.
Wygląd
178cm/70kg. Włosy są, zarostu brak oraz okulary, których mam nadzieję pozbyć się w najbliższym czasie. Sylwetka szczupła, względnie wysportowana, ale cały czas nad nią pracuję. Podobno wyglądam sporo młodziej niż wskazuje metryka. Ubieram się raczej na sportowo, chociaż nie boję się też eleganckiego outfitu.
Zainteresowania
Lubię sport i aktywne spędzanie czasu (tenis, tenis stołowy, rower, siłownia, lekkoatletyka, narty, trekking i wspinaczka górska). Jestem maniakiem geograficznym, w nocy o północy, wyrecytuję Ci wszystkie stolice świata :) Moim wielkimi, choć na ten moment trochę nierealnymi marzeniami są: zdobycie Korony Europy oraz odwiedzenie każdego kraju na świecie. Ponadto w mniejszym lub większym stopniu interesuje mnie historia, ekonomia, architektura, psychologia, sztuka i kultura.
Filmy: prawie każdy gatunek, może oprócz fantastyki i kina akcji.
Muzyka: elektroniczna (głównie melodic techno), hip-hop, pop
Książki: zdecydowanie non-fiction, chociaż w międzyczasie nadrabiam też klasykę światowej literatury
Czego oczekuję?
Jeśli chodzi o wygląd preferuję kobiece kształty (nie mylić z dużą nadwagą).
Co do osobowości nie mam jakiejś listy życzeń, ale u dziewczyn bardzo cenię wrażliwość i empatię. Ideałem natomiast byłaby romantyczka z temperamentem w połączeniu z wyżej wymienionymi cechami.
Nie oczekuję, żeby nasze zainteresowania się pokrywały, ale byłoby dużo łatwiej, gdybyśmy przynajmniej dzielili zamiłowanie do podróży.
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Opcja aktywna to losujemy dowolne miasto na mapie Polski i od razu jedziemy tam wypić kawę.
Właśnie zorientowałem się, że podobne pomysły przewijały się już wielokrotnie, ale nie bardzo mnie to interesuje, skoro taki sposób spędzania czasu naprawdę mnie relaksuje.
Druga opcja to leniwy dzień we własnym domu (nie wyobrażam sobie w dłuższej perspektywie życia w mieszkaniu), zapach świeżo skoszonej trawy, wspólne obowiązki domowe, zabawa z kotem, a na wieczór Netflix & chill.
Stosunek do ślubów, dzieci, używek
Ślub: koniecznie kościelny
Dzieci: nie wykluczam, ale w najbliższej przyszłości jeszcze nie chcę
Używki: okazjonalnie alkohol, nie palę. Ale generalnie mam dosyć liberalne podejście do używek, w rozsądnych ilościach wszystko jest dla ludzi
Kliknij tutaj jeśli zainteresowało cię to zgłoszenie
Kliknij tutaj jeśli chcesz umieścić własne zgłoszenie
#mirekszukazony #zwiazki #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #mirekszukazonywarszawa #mirekszukamirabelki
@MirekSzukaZony: Dostrzegam realne szanse na myszkę mocne 3/10.