Aktywne Wpisy
kantek007 +22
MIASTO bez A
Virsky +378
Ojezu, jakie to piękne uczucie :D
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
Dziewczyna z którą się spotykam od paru miesięcy, a w której prawie od razu się zakochałem, dzisiaj w końcu powiedziała że też mnie kocha <3
Poznać kogoś takiego jak ona, według mojego gustu czy preferencji tak bliskiego ideału jak tylko można, to sytuacja jaka nie zdarza się często. A gdy do tego okazuje się, że taka osoba odwzajemnia moje uczucia, to mniej więcej jakby wygrać w
#mucka #pokazkota
@ranunculus:
Dlatego właśnie koty uważają ludzi za podludzi.
Oddaj jej czyli raz się odmachnij (nie masz jej uderzyć tylko nastraszyć) i wystarczy.
To nie film o Bambim tylko zwierzę, choć domowe to mało socjalne, o dość pierwotnych instynktach więc w pewnych kwestiach trzeba zejść do niskopoziomowej czyli pierwotnej formy komunikacji żeby np. ustalić czego nie wolno.
Nie ma tak
Z zooplusem to żart, po prostu kupiłam 10 kilo Animondy na zapas XD
ja jestem od rozpieszczania, od tarmoszenia, pilnowania żeby znała swoje miejsce jest ojciec i chłopak, bo ona jednak woli męską rękę.
#!$%@? głównie swoich "synów" (sztuk 2,
Gx